SEOGURU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslinda sende acikladin kismen, niche, dar alanda baslaman gekekiyor, birde acik teklifler var ama ben hic ugrasmadim onlarla. kucuk fiyata dar alanda konu bularla siparis alip rating yukseltip sonra fiyat yukselt. Aslinda ilk siparis o kadar da sorun degil onemli olan gerisi vesaire, evet hindli gruplar ortak calisiyor haklisin, aslinda benimde var boyle bir plan, isleri buyutup. Suanda bir Azeri kiz calisiyor benim icin bazi gorevleri ona veriyorum, iyi de yapiyor. Musteri memnuniyeti onemli, mesala benim $833 ucretli servisim yok ama musteri fiyati yukselttti. ve bugun tekrarini istedi.

Yeri geliyor bahsis bile aliyorsun, $24 gibi.

Ama ben belki %5 lik kisimdayim, buyuk cogunluk ayda $200, $300 basari kabul ediyorlar.

Galiba guven sorunu var aramizda, bugun bir konu acmistim, istanbulda kiralik yer bakiyorum adamlar internette farkli soyluyor arayinca 2 kati soyluyor, baska bir yeri ariyorum, numarami yabanci gorunce euro olarak fiyat veriyorlar, boyle bir ticari anlayis var maalesef ulkede, o nedenle son 2 -3 tatilde Azerbaycana gidiyorum, hem kendimi yabanci hissetmiyorum hemde Azerilerden hem gerektigi kadar saygi goruyorsun hemde kaziklanma gibi bir korku olmuyor, Bakudeydim gecende adama bahsis biraktim anlamamis yanlis verdim diye pesimden geldi, Turkiyede boyle bir durum goremezsin. neyse konu dagildi
Ben de aslen Azeriyim o yüzden bana ön yargılı olma bari Neyse bol kazançlar, Allah daha çok versin.