Bizde şuan bu durumla uğraşıyoruz.

İskan 1 haftaya alınacak denildi 2 yıl alınmadı, su elektrik şantiye olarak geldi, ev sahibi kiraya 2 yıldır zam yapmıyorum diye bizi icraaya vermiş. ayrıca tahliye davası açmış 2 ay içerisinde ev boşaltılması gerekiyor eşim hasta oraya taşınacağız diye, bir dünya icra parası ödettirdiler,
2 yıl kira zam yapmadı sanki biz yaptı da vermemişiz gibi 7 bin tl icra açmış ve kazandılar, kirayı vermediler dediler, o aylar da kirayı biz bakkala bıraktık covid zamanın da bakkal sahibinin elinde büyüdüm bizi çok sever o şahit olmuş bana bu aylarda kirayı teslim ettiler bende ev sahibine teslim ettim gerekirse kamera kayıtlarını da veririm diye.

Babam 2500 TL emekli maaşı alıyor şuan mecbur 1200tl kiralı bir eve taşınıyorlar, ben aileme destek oluyorum ama bu zor zamanlar da ev sahibiyim her şeyi yaparım kafasıyla haraket eden kim varsa Allah belasını versin.

Konu hakkın da bilgim yok hocam bizimde başımızda bu tür bir olay var diye belirtmek istedim yani söyledikleriniz bizim ev sahibinin iddia ettikleri ile aynı hemen hemen kazanma durumu mevcut.