ben saglıkcılardan yanayım arkadaş...adamlar 1 gün uyanıp hadi iş bırakalım demedi.yıllardır sorunları var,seslerini duyurmaya çalışıyorlar ama kimsenin umrunda degil.polis/asker örnegi veriliyor ama çok yanlış.polis/asker kendini savunma egitimi alır ve elindeki silahı ile gerektiginde karşılık verir.zaten bu meslege başlamadan önce bu tehditlerin farkındadır ve onu bilerek meslege girer.doktorun işi bu magandalarla ugraşmak degildir.36 saat nöbet tutan doktor,trafik kazası geçirdigi yerde ölen adamın akrabaları tarafından linç ediliyor.neden?senin işin babamızı kurtarmak,öldüyse dirilteceksin diye.ben zamanında hastahanelerde çok sabahladım,bu tür olayları gözümle kaç defa gördüm.sorunları çözmek yerine adamlara begenmiyorsanız defolun gidin diyen yöneticiler varken,bu adamlar napıcaktı?tamam o zaman napalım,kaderimiz buymuş diyip her gün aynı sorunlarla çalışmaya devam mı edecekti?bu adamlar işe gittiginde,acaba bugün kim beni linç edecek/kim beni öldürecek diye bi psikoloji içerisinde olursa nasıl işini yapacak?bu hayatdaki en önemli şey saglıktır,saglıkcılar düzgün bi ortamda işini yapabilmelidir ki yarın biz hastahaneye gittigimizde gerekli müdahaleleri rahat rahat yapabilsinler.
zaten bi kısmı yurt dışına gidiyor,bi kısmınıda bizim millet öldürüyor.geri kalanlar hangimiza bakacak,yetişecek?2 gün eylem yaptılar,millet ayaga kalktı hastahenede doktor yok biz napıcaz diye.e peki bu adamların hiçbirisini bulamadıgınızı düşünün,uzun süre yada hiç.o zaman napıcaksınız?