Merhaba, Eylül'ün başına kadar diye düşünmeyin genelde Mart ayına kadar TYT çalışılır. Sorduğunuz sorudan ziyade size genel tavsiyelerde bulunayım.
Problem ve paragraf çözmeye ağırlaşın derim zira büyük fark yaratıyor bunu sizde göreceksiniz. Sosyal ve fen netlerini sadece denemeleri düzgün çözerekte oturtabilirsiniz. 35 netten 50 nete dediğiniz gibi 2 haftada çıkabilirsiniz ancak bundan sonra 70 80'e çıkmak belki de birkaç ayınızı alacaktır çok fazla üzülmeden ilk başta verdiğim öneriyi yapmaya devam edin umarım başaracaksınız.
AYT ise eşit ağırlıkçıda olsanız sayısalcıda olsanız tamamen matematik netlerinize bağlı. Kesinlikle önceliğiniz bu olsun. 0 bilgim var dediğinizden yola çıkıyorum belki hiç kafanız almayacak dinlerken belki ilk denemenizde 4,5 netiniz olacak şaşırmadan, takılıp ben yapamıyorum demeden konu konu üzerine gidin. Önerim apotemi'nin limit türev integral kitaplarını çözmeniz. Kitabın zorluğu ve kalitesi sayesinde bu konuları kolayca halledebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar aslında en önemlisi; bazen hiç çalışmayacaksınız, çalışmayı canınız istemeyecek ancak pes etmeyin 2. bir gün de çalışmamazlık etmeyin. Diğer öğrenci arkadaşlarınıza pek kulak asmayın sonlara doğru göreceksiniz havalar ısındıkça dökülmeler başlayacak sakın uyayım demeyin. Çok zor bir yıl geçireceksin emin ol bunu yaşarken fark etmiyorsun ancak sınav bittikten sonra anlayacaksın. Şimdiden kolay gelsin, başarılar.