Tamam o halde aynı şeyi kendi açından da düşünebilirsin o halde. Kimse durduk yere ölmemiştir değil mi?
Durduk yere ölmedi diyoruz zaten biz de .2 kere itiraz ettik ölüm nedeni yok üste ceza yiyoruz.Sen bi kendi yerine beni bi koy 15 dk ondan sonra acaba yazdıklarım doğru mu diye düşün.Adam gibi görevini yapana kim niye bir şey desin.Bak sana bir şey daha anlatayım bakalım ne diyeceksin.Bir gün halısahada biriyle çarpıştık.Beni aldılar acile.Heyerim kan içindeydi burun kırılmıştı.Beni klimanın yanına tekerlekli sandalyeye koydular acilde 20 dk doktorun odasından gelmesini bekledim .Adam odada telefonla konuşuyormuş .Bunu da kendi agzıyla söyledi.Şimdi ben bunu doğal mı karşılamalıyım mesela.Orda tartıştık.Sonra anlayışlı bir doktor geldi hemen beni klimanın önünden çekti ve insan gibi davrandı.Ben de ona teşekkürlerimi sundum.On numara ilgilendi adam digeri ise sorumsuzun biriydi.Hangisi iyi hangisi kötü şimdi ? Yoksa bunu yadırgayan ben mi suçluyum sana göre ?Hastahanede işin ne diyorsun ya kimse keyfine gitmiyor o hastahaneye o doktorlarda bedava çalışmıyor ya hani bil istedim.Zaten artık devlet hastahanesine mecbur kalmadıkça gitmiyorum gitmem de.Sadece özele gidiyorum artık genelde adamlarda ilgi alaka var ama ne hikmetse devlet hastahanesindeki doktorlar (hepsi değil bir kısmı ) acayip derecede kendini bir şey sanıyor ilgi ve alakasız insanlar.İçlerinde elbet on numara insanlar da var.Bu her sektörde böyle her insanın iyisi kötüsü var. Benim demek istediğim her zaman şiddet göstereni suçluyorlar ya ama kimse olayın iç tarafını bilmiyor.Belki doktor suçlu ne biliyorsunuz bilemezsiniz.Elbette şiddet çözüm değil ama inanın yaşamayan bilmez bu duyguları.Gezin bi bakın forumda herkes memnun mu sağlık sektörümüzde.Neyse daha da uzun uzun yazardım da herkes bildigini okur.Boşuna dememişler ateş düştüğü yeri yakar.Bir gün bir yakınınızın başına gelirse ve çevrenize o zaman beni ancak anlarsınız .(Yine de Allah yaşatmasın kimseye ) .Lütfen beni bu mesajdan sonra alıntı yapmayınız gerçekten kalp kırmaya hiç gerek yok. Size göre ben haksızım ok .Pardon.