Gelistirici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bi içerik olmuş hocam teşekkürler
Rica ederim.

Canepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler, elinize sağlık 👏
Rica ederim.

muhammettas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim. Seo nedir, nasıl yapılır öğrenmek isteyenler sizin kozba web sitesini teknik olarak inceleseler kısa sürede çok tecrübe edinirler İşiniz de başarılar diliyorum.
Teşekkürler, KOZBA, buz dağının görünen yüzü

BReeD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://twitter.com/GaelBreton/statu...L0V3T41xw&s=19

Buradaki teste göre yazar kutusunun etkisi 0'mış. Tabi yine de isteyen ekleyebilir.

Paylaşım için teşekkürler hocam.
Rica ederim, şimdi bir kaynaktaki case study'de faydasız, diğerinde faydalı çıkabilir.
SEO'nun en sevdiğim noktası da tamamen tecrübeye dayalı olmasıdır.
Ben olaya şu şekilde yaklaşıyorum, bir blog içeriğinde içeriği üreten kişinin kişisel fotoğrafının yer alması, hakkında bilgilerin olması (ki bu bilgiler kişinin yetkinliğini kanıtlayacak tarzda ise) kullanıcının site ile bağ kurmasını sağlıyor.
Bu yüzden kullanılması taraftarayım.

umutaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mükemmel içerik emeğinize sağlık 😊
Rica ederim.

SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler hocam

bir ekleme yapmak isterim. başlıklara link verirken, permalinkte yıl geçmemesine dikkat etmek de yarar var. Permalink oto oluşur çoğu sistemde . Siz yazıya xxxx fiyatları 2022 yazarsınız, seneye o başlıgı 2023 yapmanız gerekecektir, ama urlyi değiştirmek her ne kadar 301 çekseniz de kayba neden olabiliyor, o nedenle başlık xxx fiyatları 2022 olsa bile url yapısı xxx-fiyatlari olsun.

herkese iyi bayramlar
Öncelikle ekleme için çok teşekkür ederim, bu noktada aslında URL yapısını da ilgili yazıya ekleyecektim fakat eklemeyi unuttum.
Şiddetle katılıyorum çünkü içerik bazlı backlink alındığında 301 yapılsa bile Search Console tarafında backlinklerin kaybolması olası, o yüzden içeriğe başlarken önce;
- Başlık
- URL Yapısı
- Meta Desc.
- Ara Başlıkları

belirler ardından içeriğe başlarım, katkınız için teşekkürler