Abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyini yorumlayacaksın hocam ? Kaç avukata gösterdim biliyor musun ? Ankara -istanbul otopsiye gitti 5-6 sayfa kagıt var ölüm nedeni yok ?Hayır ısrarla neyi savunuyorsunuz bana onu anlamadım ? Acımı daha da deşmeyin bana şu adamları savunarak. İlaç falan vermemişler direk igne serum vurmuş göndermişler.Sonuç ? İlk görenler kömür gibi kapkara olmuştu ilk morgda gördügümüzde dediler. 39 yaşındaki bir insanın sağlam gidip vefat etmesi doğal 15 yaşındaki çoçugun ki doğal yani ? Yorumlamanız neyi değiştirecek bana ? Evet yorumlarım sert daha da sert ifadeler kullanırım da ban almak istemem.Geneli suçladığım falan yok.Doktorların hepsi de sütten çıkmış akkaşık değil.Bu ülkede sadece doktorlar ölmüyor.Kimse kimseyi de durduk yere öldürmez.Herşey öyle uzaktan gözüktüğü gibi olmuyor.
Siz neyi savunuyorsunuz? Bir süredir takip ediyorum konuyu ama önüne gelene sallamakla meşgulsünüz. Anneniz vefat etmiş olabilir ama kimse kimseyi boş yere öldürmez nedir arkadaşım? Açık açık konuşsanıza siz şurda. Daha geçenlerde yine doktora gitmişsiniz madem doktorlar can alıyorlar ne işiniz var söylesenize? Yeter kin kustuğunuz be yeter! Eğer varsa bi malpraktislik duruö gider hukuksal olarak hakkını arar oturursun yerine. Böyle toplumu kin ve öfkeye yöneltmeye hiçbir şekilde hakkınız yok! Şurda bende bir şeyler yazarım da benim de banlanmaya niyetim yok diyelim madem.
Dip not belirli aralıklarla senin gibi şiddete meyilli hastalar ve hasta yakınlarıyla uğraşan bir sağlıkçıyım.