mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sopyo pek iş görmüyor hocam. Woocommerce entegrasyonu sıkıntılı. Ürünleri çekerken size ait olmayan ürünler sitenize geliyor veya panelinize ekleniyor bazen. En son 20'taneden sonra ürün çekmiyordu bir müşterimin panelinde. Pazaryerleri arasında fiyat kopyalama yapıyorsunuz ama talep açmanız lazım ilgili pazaryerine fiyatların gitmesi için. Yoksa tek tek güncelleme göndermeniz lazım ürünlere fiyatlandırma için. Fatura ve siparişleri çekmede hiç sorun yaşamadım ama. Sadece ürünler biraz problemli.
Merhaba, bu durumun Woocommerce entegrasyonlarında yaşanan en büyük sıkıntı olduğunu belirtmek isteriz. Sitenin kurulu olduğu hosting/sunucunun wordpress optimize olmamasından dolayı özellikle çok fazla varyantı olan ürünlerde soruna yol açmaktadır. WooCommerce altyapısına sahip kullanıcılarımızı bu konuda wordpress optimize hosting veya sunuculara yönlendiriyoruz. Diğer konularda da her geçen gün gelişme göstermeye devam ettiğimizi paylaşmak isteriz. Çok yakında toplu fiyat stok güncelleme işlemini tüm kullanıcılara açıyor olacağız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Sevgili oguzhanx,
Dilerseniz 14 gün boyunca ücretsiz olarak tüm özelliklerimizi deneyimleyebilir, aklınıza takılan sorularınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.