whitelotus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum hocam ama bi tür empati yapıp aynı şekilde bizden daha ucuz bi ülke olsa ve orda yapsak hiçbirimiz ses çıkarmazdık buna ben de dahil olmak üzere

Künyemde yurtdışı yazıyor diye hemen saldırmışsınız, açıklayayım da bana vizyonsuz vs. demeye ondan sonra yeltenin.
Ben Türkiye'de öğrenciyim aktif olarak 2 üniversite okurken Biri fiziksel olmak üzere 2 farklı işte çalışıp 2 ev geçindirmeye çalışıyorum. Şimdi demem o ki, ben bile uygun fiyatlı görüyorsam (Kaldı ki nick değiştirmek hayat kurtaracak bir özellik değil.) bence sorun benim vizyonumda veya fiyatlarda değil Bilinçsizce bu söylemlerde bulunmanıza rağmen, 1 adet nick değiştirme hakkım var. Admine sorun eğer devredebiliyorsam aranızdan birine hediye etmek isterim.

Saygılarımla
Orda ki cümle size değil boşa üstünüze alınmışsınız yazık olmuş hocam. Sizin söylemeseniz yurtdışı ile bi alakanız olduğunu anlamazdım bile doğrusu siz kronik bi vakaya benziyorsunuz başkasına söylediğim vizyonsuz kelimesini de kendi üzerinize alınmışsınız hocam iyi misiniz ? Bi su için rahatlayın bayram arefesi üzdüler heralde sizi pek bi alıngansınız.