Merhaba arkadaşlar instagram hesaplarımı kasmak için aylardır uğraşıyorum
Zamanla tecrübe ederek şu şeyleri yapmamayı kesinlikle anladım
1) Sakın ama sakın fake takipçi bot SMM panlende vs takipçi alma ( bunlara para vereceğine reklama para ver yada diğer hesaplarla karşılıklı reklam stroy değişimi yap)
2 ) Sakın ama sakın kesinlikle çekiliş ile hesap kasma genelde çoğu aktif olmayan yada çekilişe katılmak için açılan fake hesaplar oluyor ( belli bir süre sonra nerede ise yarısı gidiyor kalanlarda sayfanı beğendiğinden bile haberi olmayan insanlar oluyor )
3) Asla ve asla Instafly ile hesap kastırma ( kastırdım saçma sapan takipçiler kazanıyorsun istediğin sayfayı takip ettirsen bile diyelim haber siten var CNN NEWS takipçilerini takip etsende normal insanlar seni takip etmiyor orda olan botlar GT'ye GT tipler takip ediyor ) İnstafly ile yorum atmak vs mantıklı olabilir ama takip etmek vs kaç kez denedi isem işime yaramadı
4) Her konuda gördüğün e-book lara inanma bir kaç e book aldım ama hepsi aynı klasik şeyler ayrıca her gördüğün konuya da inanma instafly kasmak için 1 ayda 3-4k geri gelir takipçin olur diye konu açna hesabını uçur - aya çıkacaksın marsa göz kırp gibi konulara sakın inanma öyle olmuyor
5) yapacağın sabırla REELS paylaşarak 3-4 hashtag ile ilerlemek orjinal olmak
bu yazdıklarımdan dolayı bu hizmetleri satanlar kesin gelip yorum yapacak ama tecrübe ile sabit bunlar benim gibi düşünen binlerce insan olduğuna eminim :
BOŞUNA PARANIZI KAPTIRMAYIN