denizyavas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük site diye sitelerin çökmesini normale indirgemeyin. Bu olayları normallestirirseniz sorunları çözemezsiniz. Sorunun kaynağı trafik değil, büyük ihtimalle bağlantı sistemleri ile alakalı..

Bağlantı ile ilgili derken, suçu netinternet'e atmak istemiyorum ama sorun onlarla alakalı..

Ya da, koruma duvarı ile ilgili bir sorunda olabilir. Lakin; büyük yük binince devreye kısa süreli gitmeler olur. Bunlar genelde saldırı kaynaklıdır. Ama şuan ki sistemler ile 'bot, saldırılar'ın anlık girişi' bile engellenirken. Sorun direkt netinternet'e gidiyor. Yani cloudflare değil diye düşünüyorum.
Netinternet'te sorun var mı, yok mu eş zamanlı netinternet.com.tr ye girerek de teyit edebilirsiniz. Biz şeffaf bir işletmeyiz sorun olduğunda direkt özel bir Twitter hesabımız var burda yayınlıyoruz https://twitter.com/status_ni

Zekeriyafaik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden sadece saldırı olarak düşünüyorsunuzki. Yönetim tarafından yapılan bir sunucu bakım veya güncelleştirme yenilik kaynaklı anlık olabilir
Netinternet çalışanları tarafından R10.net sunucuları monitör ediliyor 7x24 herhangi bir sorun anında hemen müdahale edilmesi için sorun siber saldırı.

tryigitx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yazık ki bakım vs yoksa sorun netinternet diye düşünüyorum.
Cloudflare ücretli sürüm kullanılıyor, saldırı yaşılması zor ve bir asn adresini engellemeleri saldırıyı direkt olarak keser.
Bana göre cloudflare waf varken ip adresini 2. Kez mask yapıp netinternet waf kullanmaları saçma arkaya 2 backdoor atmak 2x paket demek
Desteklemek için yapılıyorsa bile sadece netinternet waf kullanılmalı

Eskiden sunucuların iyi olmadığı tahminine varardım ama o asus sunucuları eklendiyse siteye, site yüksek bir saldırıda kullanıcı olarak algılasa bile sunucuların kaldırması gerek diye düşünüyorum .d

Sorunun netinternet tarafında olduğu fikrini çok benimsedim. R10 büyük bir site, bu yüzden site durumu ve duyurular için service status gibi bir sayfa açılması bence daha profesyonel olurdu.
Yukardaki cevabı size de copy/paste yapmak istiyorum;

Netinternet'te sorun var mı, yok mu eş zamanlı netinternet.com.tr ye girerek de teyit edebilirsiniz. Biz şeffaf bir işletmeyiz sorun olduğunda direkt özel bir Twitter hesabımız var burda yayınlıyoruz https://twitter.com/status_ni