hocam siz ücretli ya da ücretsiz faydalı bir danışmanlık aldığınızda bazı yanlışları eleyerek daha hızlı ilerlersiniz. bunu yapan pek çok şirket var. forumda gördüğünüz üzere ticaret puanı kazanmak zor değil. bot yazdırarak da puan alınıyor.
Size tavsiyem milyon üzeri ciro ve +5 güçlü referansı olmayan kişileri ti'ye almayın. Zaten konuşunca kendisini belli eder. 10 liralık kupon kovalayan eticaret danışmanı olur mu? Hem de trendyol'dan

Benim tavsiyem hiç bilmiyor iseniz pasınızı biraz atmak için, adapte olmak için ücretsiz videoları ve kaynakları bulup izleyin. Bunlarla hareket etmeyin, sadece yanlışı doğruyu görün elinizde veri olsun.

Daha sonra cüzi ücretlere eğitimler var udemy'de. Bazıları yıllarını vermiş eğitmenler. söyleyecekleri bir cümle çok işinize yarayabilir. Bunları da öğrenin.
Tabii ki daha sonra oyuna girmeye hazır olduğunuzda kararlarınız biraz netleşmiş olacak. Şuan tamamen hangi yöne nasıl gideceğinizi bilmediğiniz için farklı gelebilir.

Her şey para değil, ama her şey de bedava değil. Ben forumda hizmet vermiyorum. Tam kapasite çalışıyoruz bu yüzden size bir şeyler satmaya çalışmıyorum. Zaten öyle bir gayem forumda olmadı. Bir şey yaparsam forumdan birine bağış karşılığı yapıyorum. Belki bu samimiyetimin bir göstergesi olur. Sizden 1 TL menfaatim yok. Sadece bu işle alakası olmayan botçularla iş tutmayın. Yanlış tavsiye ile aylarca yıllarca geri gidersiniz.

malicnm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende uzmanlık arıyorum daha önce yapan varsa yaptıgınız gibi profilini inceleyip yapmak istiyorum