Başınız sağ olsun ateş düştüğü yeri yakıyor insanın annesini kaybetmesi çok ağır,
Kimse kimseyi durduk yere öldürmez demişsiniz haklısınız son yaşanan olayda cahilik ve cehalet ölüme yol açmış kalp krizi geçiren birine anjiyo yapılmış doktor müdahalesine rağmen ölmüş, insanlar bunu anlayamıyor, anjiyo da %1 komplikasyon gelişme olasılığı var zaten yanlış hatırlamıyorsam hastanede olmasına rağmen kalp krizi geçirenlerin %10'u ölüyor, öncelikle doktorların Allah olmadığını anlamamız gerekiyor, yoğunbakımda verilen her ilacının ağır yan etkileri olabilir, kafasına göre kimse ilaç vermez DSÖ'nün belirlediği şekilde tedavi planlaması yapılıyor, bunlarda kayıt altına alınıyor.
Annenizin rahatsızlığı neydi neden ilaç verip serum taktılar ? Verilen ilaçları öğrenip yanlış ilaç mı vermişler diye yada ilaçların yan ektilerini araştırdınız mı ? Eğer verilen ilaçlarda sıkıntı yoksa nasıl bir ihmal olduğunu düşünüyorsunuz ?
Acilde yada yoğunbakımda yapılan her işlem kayıt altına alınır saklanır, hala aklınızda şüphe varsa bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
15 yaşında sapasağlam çocuk neden hastaneye gitmiş bunu sordunuz mu cocuğun yakınlarına ?
Tek tek cevaplayayım.Zehirlendiğini düşünüyorum.Hiçbir rahatsızlığı yoktu.Ateşim var diye hastahaneye gidiyor.İğne yapıp serum veriyorlar gönderiyorlar.Sabah düşüp kalıyor ve vefat ediyor.O zaman ben başka ildeydim.2 kere otopsi yapılıyor ölüm nedeni çıkmıyor.Mahkemeye veriyoruz bir de üstüne mahkeme bizi boşa oyalamayın diye para cezası veriyor ve en hazini ne biliyor musunuz 5 aylık hamileydi.Aklımda şüpheler var evet.Bir gün annemin mezarını açtırıp yeniden otopsi yapılmasını isteyeceğim araştırılmasını isteyeceğim ama bunları maddi anlamda durumum çok iyi olunca yapacağım sanırım.O zaman örtbas edemezler diye düşünüyorum kim bilir belki de bir gün ben de müge anlıya başvururum.Kadın devletin yapamadığını yapıyor acı ama gerçek.Annem vefat ettiğinde 39 yaşındaydı.Ben ise şu an 32 yaşındayım.Eğer memleketi o zaman tek etmeseydim kimbilir belki ben de bir doktor katiliydim. O piskolojiyi yaşayan bilir.Öyle uzaktan şiddete hayır vs masallarıyla olmuyor işler.Akrabalar o an beni yanlız bırakmadı memleket değiştirene kadar.İğneyi yapan o doktor çok korkmuş bana bir şey olacak diye.O anı gören aile dostları söyledi sonra bunu bana.Hatasız bir insan niye korkar ?
Gelelim 15 yaşındaki komşunun çoçuguna ;
Çocuk psikolojik ilaç kulllanıyormuş.Bir gün başım ağrıyor diye çocugu hastahaneye götürüyorlar.Çocugun hastahanede birden kalbi duruyor.Kurtaramıyorlar vefat ediyor.Çocugun kullandığı ilaçlara baktım yan etkisi kalp ritmini azaltması vs .