Ben arkadaşa katılıyorum. Katılmayan kişilerin arkadaşa saçmalamışsın gibi ithamlarda bulunmalarına gerek yok. Katılmıyorum deyip görüşlerini belli etmeleri yeterli. Aylardır grev grev grev. Aylardır randevusunu bekleyen onca hasta tekrar randevu almak zorunda beklemek zorunda kaldı. Allah bilir aralarında kaç tane ciddi hastalığı olup sabretmek zorunda kalan oldu. Bu hakmı şimdi. Gerçekleşen olay bir trajedi. Ancak böyle bir olay meydana geldikten sonra bu şekilde hak aranmaz. Bir tane ip kopuk böyle bir şey yaptı diye hiçbirimizin can güvenliği yok deyip greve gitmek saçmalığın daniskası. Her gün sokaklarda insanlar öldürülüyor o zaman hiç bir sivilinde can güvenliği yok. Çok saygıdeğer doktorlarımız olduğu gibi karaktersiz ve insan seçen doktorlarında büyük bir çoğunluğu oluşturduğunun altını çizmek isterim.

Bu durumda eğer bir tepki oluşturulacaksa, insanları mağdur etmeden hak aranmalı. İnsanların sağlığı tehlikeye atılmadan aranmalı. Mesai saati dışında olan doktorlar yapsın madem grevini. Amaç sesini duyurmak değil mi. Amaç bu olaya tepkisiz kalmak değil mi? Neden bu kadar hasta ve halk mağdur edilerek yapılıyor bu olay.

Birisi askerlerimiz ile doktorları kıyaslamış. Altına da bir arkadaşımız ikisinin farklı olduğunu söylemiş. İkisi de kamuya çalışan fedakar kesimlerden oluşuyor. Bütün askerler devlet ve halk için nereye sürülürse sorgusuz sualsiz gerekirse ölüme bilerek gidiyor. İkisi gayette kıyaslanabilir. Doktorlarımızda halkımız için büyük fedakarlıklar yapıyor. Madem öyle askerlerimizde artık can tehlikemiz çok daha fazla oldu o bölge çok tehlikeli diye işlerini bıraksınlar o zaman. Allah'ın her günü can korkusuyla görevinin başında olanlar var. Her gün şehit haberiyle uyanıyoruz bir kişi kalkıp tepki göstermiyor. Artık o kadar alıştık ki şehit haberlerine normal geliyor. Neyse daha çok yazardım da... Kimse alıntılamasın bunlar benim görüşüm. Tartışma yaratmak istemiyorum içimi dökmek istedim