Sizi destekliyorum.Kimse kimseyi durduk yere öldürmez .Bırakın bu duygusallığı.Neymiş efendim hayat kurtarıyormuş.İhmal yapılanları kimse dillendirmiyor nedense.Doktor hatasından hemşitre hatasından sakat kalan ölen insanları kimse söylemiyor.Benim annem birden bire vefat etti ölüm nedeni bile belli değil henüz.2 otopsi yapıldı sonuç sıfır.Hastaheneye gidiyor igne yapıp serum vuruyorlar sabah vefat ediyorlar.Hadi gelinde bana anlatın doktorlara şiddeti.Geçin o ayakları geçin arkadaşım. Burda bir komşum var mesela daha 6 ay anca oldu adamın 15 yaşındaki oğlu öldü.Sapasağlam hastahaneye girdi ölüsü çıktı .Gelin anlatsanıza o adama sağlıktaki şiddeti .
Başınız sağ olsun ateş düştüğü yeri yakıyor insanın annesini kaybetmesi çok ağır,
Kimse kimseyi durduk yere öldürmez demişsiniz haklısınız son yaşanan olayda cahilik ve cehalet ölüme yol açmış kalp krizi geçiren birine anjiyo yapılmış doktor müdahalesine rağmen ölmüş, insanlar bunu anlayamıyor, anjiyo da %1 komplikasyon gelişme olasılığı var zaten yanlış hatırlamıyorsam hastanede olmasına rağmen kalp krizi geçirenlerin %10'u ölüyor, öncelikle doktorların
Allah olmadığını anlamamız gerekiyor, yoğunbakımda verilen her ilacının ağır yan etkileri olabilir, kafasına göre kimse ilaç vermez DSÖ'nün belirlediği şekilde tedavi planlaması yapılıyor, bunlarda kayıt altına alınıyor.
Annenizin rahatsızlığı neydi neden ilaç verip serum taktılar ? Verilen ilaçları öğrenip yanlış ilaç mı vermişler diye yada ilaçların yan ektilerini araştırdınız mı ? Eğer verilen ilaçlarda sıkıntı yoksa nasıl bir ihmal olduğunu düşünüyorsunuz ?
Acilde yada yoğunbakımda yapılan her işlem kayıt altına alınır saklanır, hala aklınızda şüphe varsa bu bilgilere ulaşabilirsiniz.
15 yaşında sapasağlam çocuk neden hastaneye gitmiş bunu sordunuz mu cocuğun yakınlarına ?