Merhabalar,

Bilgisayar mühendisiyim ve hali hazırda büyük bir bankada front end developer olarak görev almaktayım. Vakitsizlikten dolayı ilk defa konu açabiliyorum ama şu an işler biraz rahatladı; r10'da değerli iş verenlere hizmet vermekten mutluluk duyacağım. Yapabileceğim işleri aşağıda belirtmiş olmakla beraber en dikkat ettiğim husus temiz ticaret yapmak ve söz verdiğim zamanda söz verdiğim işi teslim etmek olacaktır. Edit işleri almamaktayım, sadece sıfırdan yapılacak işlerde sizlere destek ve hizmet verebilirim.

- Back End tarafında; go, php dillerinde yapılacak her türlü taleplerinize yanıt verebilirim. Php tarafında Codeigniter ve Symfony framework ile çok proje çıkardım. Büyük haber scriptlerinden birinin alt yapısını geliştirmede rol aldım halen de dışarıdan destek vermeye devam ediyorum.

- Front End tarafında ise; psd to html,css,js döküm işlerinizi itinayla yapabilirim. Bugüne kadar yaklaşık 2000'e yakın projeye döküm hizmeti verdim. Bunun yanında reactjs ve vuejs tarafında geliştirmeler yapmaktayım. Projelerinize hem web hem mobil tarafta geliştirebilirim.

Özellikle api, entegrasyon, e-ticaret ve finansal alanlarda işlerinizi büyük profesyonellikle yapabilirim. Bulunduğum sektörden dolayı sektörün tüm dinamiklerine hakimim. Bunun yanında şu an Türkiye'nin en büyük araç kiralama yazılımına da dışarıdan destek veriyorum entegrasyon konusunda. Skyscanner, booking gibi sistemlere entegrasyon yapıyorum.

Çalışma koşullarım ise; ödemenin yarısını işe başlamadan önce alıp sözleşmesiz kesinlikle çalışmıyorum. Her iki tarafın güvenilirliği adına sözleşmenin olması iyi olur bizler için. Mesai saatleri haricinde kesinlikle cevap vermiyorum ve işleri email üzerinden yürütüyorum. Verdiğim tarihte kesinlikle işinizi alacak şekilde planlama yapıyorum. Ayrıca yazdığım scriptlere 6 ay boyunca ücretsiz destek veriyorum mesai saatleri içerisinde. Çok acil durumlarda hızlıca bakabilirim elbette müsaitliğim durumunca.

Ardından yazılımın demosunu sunup onay aldıktan ödemenin kalan kısmını alıp hizmeti teslim ediyorum. İsteyen müşterilere + kdv karşılığında faturalarını da kesebilirim.

Bu bilgileri doğrultusunda çalışmak isteyen dostlar olursa pm üzerinden detayları konuşabiliriz. Teşekkür eder, saygılarımı sunarım.