CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Marka tescilim 8-9 ay önce onaylanmıştı ve ödeme yapmam gerekiyordu ama ödemeyi epeyce bi geciktirdim ben işte. Az önce ödedim ama acaba bir pürüz çıkar mı? Çünkü normalde onaylandıktan 2 ay içinde ödeme yapılması gerekiyor diye duymuştum sanki. Bir yandan da ödeme seçeneği hala aktifti epats üzerinden. Şimdi iptal edilirse süreyi aştıktan sonra yatırdım diye falan bir de iade için ne kadar beklemem gerekecek kim bilir. Var mı tecrübe edeniniz?
Ödeme yeri aktif oluyor sakın ödeme yapma benimde aynı senin gibi oldu ama tebligata bakmamıştım gecikmiş parayı yatırdım. Bekliyorum Cevap gelecek diye sonra marka tescil sorgulama vardı netten buldum bir de baktım red edilmiş yazıyor müşteri hizmetlerini aradım başvuru yapılan yerde iade talebi var ordan iade talebi oluşturun 1 aya kadar geri ödenecek dedi. 1 ay sonra yazı geldi kurumsaniz iade faturası kesin faturaya birlikte değilseniz sadece iban bilgilerini mail attın harç tutarı kısmını vergi deiresi diğer kalan tutarı en kısa zaman da biz ödeyeceğiz dedi iade faturası kestim mail attım 2 ay olacak daha iade yapılmadı.

Ödeme yapmadiysan şanslısın Yaptıysan Allah yardımcın olsun.