MaiHes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam emek veren her insan yapabilir buna eminim zaten, ama o psikoloji yada azim bende olmadığı sürece bunları yapabilme imkanı çok fazla düşüyor. İnsan önce isteyecek çalışacak sabır edecek (buna dikkat çekerim adsense hikayem de ki konular bile bu şekilde ilerliyor emek vermeden sabır etmeden ilerlenmiyor) ama bende öyle bir emek verecek güç yok ben bu konuyu motivasyon amaçlı ve benim gibi geçmişe dayalı kalıp ilerleyemeyen insanlar açmak istedim.
19 yaşındayım 2 yıllık üniversiteden yeni mezun oldum. C# - PHP - JS - CSS3 - VUE - LARAVEL teknolojilerini öğrendim üniversitede staj yaptım. Şu an işsiz olmamın tek nedeni öğrenmeye başlamış olduğum her işi yarıda bırakıp ne istediğime karar verememiş olmak.
Oyun yapımından mobil programlamaya website yazılımından sanallaştırma teknolojilerine bir çok şeyi araştırdım araştırıyorum beni en çok şaşırtan insanların tek bir amaca kitlenebilmesi, ben yapamıyorum bunu.
Sabit olarak edinebildiğim tek amaç her konuda bilgi sahibi olmak isteyişim, sanırım buda benim kendimi uyuşturup zaman öldürme yöntemim olmuş durumda birden fazla konuda araştırmalar yapıp sıkılınca bırakarak birçok konu hakkında orta düzey bilgi sahibi olabiliyorsun ama hiçbirinde yeterince uzmanlaşmadığım için bir yere girerken kendimi kanıtlayamıyorum
Vallahi gece gece iç döktürdünüz hocam bu hikayeyi paylaşarak sağolun.