Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanki arkadaşının her günü of süper bir gün çok şahane olacak diye mi geçiyor hocam. Kurban olayım anlıyorum seni atik olacan, yırtık olacan biraz hızlı düşüneceksin bunları kendine engel görme. İş tecrübesi olarak düşün. Sen yaparsın. Niye yaparsın çünkü önünde gerçek örnek var. Her geçen gün bu çektiğin ahh sana daha ağır gelecek haberin olsun yaparsın üstadım. Yaparsın. Vallahi zor değil. Gecenin bu vakti de kusura bakma şimdi bu işe niyetlenip başlarsan 2 sene içinde yiyeceğin yemek, giyeceğin elbise, takacağın ortam hepsi daha güzeli olacak ona göre düşün
hocam emek veren her insan yapabilir buna eminim zaten, ama o psikoloji yada azim bende olmadığı sürece bunları yapabilme imkanı çok fazla düşüyor. İnsan önce isteyecek çalışacak sabır edecek (buna dikkat çekerim adsense hikayem de ki konular bile bu şekilde ilerliyor emek vermeden sabır etmeden ilerlenmiyor) ama bende öyle bir emek verecek güç yok ben bu konuyu motivasyon amaçlı ve benim gibi geçmişe dayalı kalıp ilerleyemeyen insanlar açmak istedim.