İkon Hoşuma Gitti Ama Yazı Biraz Basit Kaçmış.
tesekkür ederim hocam
Elinize sağlık hocam. Gayet güzel olmuş reklamdanda gayet güzel gelir sağlar diye düşünüyorum
hedef reklamlardan kazanman

inşallah diyelim bir iki reklama tıklayın bari :P
Site genel itibariyle güzel ama birkaç şey biraz rahatsız etmedi de değil. Sayfaların içinde çok fazla gezintiyi engelleyen reklam var. Header kısmındaki görsel yüklenmiyor ve üstteki arkadaşın dediği gibi favicon iyileştirilebilir. Site tasarım bakımından güzel ve kullanışlı ben beğendim. Sadece şu reklamlar çok sövdürebilir hocam
hocam hedef reklamlar .. içerik yabancı soven arkadaşlar mutlaka olacaktır kendi hallerine birakmak lazım

ufak defek eksiklerim var yavaş yavaş toparlayacağim insallah

teşekkür edrim
Merhaba,
kullanılan şablon, logo çoğu şey gayet güzel, ufak tefek şeyler olur düzeltilir o sorunlar. Kişisel olarak dark modu sevmiyorum, varsayılan olarak o aktif olması ve light moda geçiş sağladıktan sonra da headerın hala koyu şekilde kalması rahatsız etti sadece. Dark modda logoyu beyaz veya gri yapman daha hoş olabilir. Domain de gayet güzel, bende senden esinlenip ne var ne yok diye bakarken apk domainleri ile ilgili appdir.net i görüp tescilledim şimdi.
Teşekkür ediyorum hocam elimizden geldiğince bişeyler yapmaya calışıyoruz .. önerileri dikkate alacagım .. ayrıca appler.net guzel alan adı akılda kalıcı ve okunusu da görsel olarakda hedefe hitap ediyor hayırlı olsun derim

başarılar