selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000 lerce paravan site kurdurmak zararlı değildir, ancak onları nasıl yöneteceksiniz. paravan site dediğiniz blogspot, tumblr vs ücretsi olanlar ise hiç uğraşmayın derim, ama normal .com .net .org vs olacaksa elbette güzelde yönetilirse 1000 siteden footer almak ve sürekli tanıtım almak sitenize büyük artı katacaktır.

ancak backlink almanın kesinlikle sonu yok, benim sitelerim 16-17-18 yaşındalar hala ve hala tanıtım satın almaya devam ediyorum, kesinlike durmka yok yola devam hep alacağız

buna bir de belki konu dışı örnek vermek isterim, coca-cola 'nın reklama ihtiyacı var mı? bir anlamda yok, ama bence dünyanın en kaliteli reklamını o yapıyor, ve reklama harcadığı parayı hesaplayabilmek mümkün değil.

herkese iyi forumlar, iyi bayramlar
cocacola'nın reklama ihtiyacı yok diye bir şey yok hocam. zira pepsi diye bir gerçek var

keza bu mantıkla mastercard neden şampiyonlar ligine milyon dolar döküyor? zira visa diye bir gerçek var

evet, .com, .net olacak çoğu. sürekli güncel olacak o paravan siteler. misalen, asli siteye girilen içeriklerden küçük küçük tanıtım, özet tarzında postlar girecek.

tüm bunları botlar yapacak.