Asker ve polisler şehit olunca askerler ve polisler iş bırakmıyorsa, öğretmen şehit olunca öğretmenler iş bırakmıyorsa doktorların iş bırakması ne kadar doğru bilmiyorum. Asla olayı tasvip etmiyorum çok acı bir olay ama başka insanların sağlığını tehlikeye atmak mantıklı bir hareket değil bence. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda r10 üyeleri?
Diğer gereksiz konuda da yazdım sizin konunuza da yazıyorum.
Birilerini eleştirirken o eleştirdiğiniz kişinin hakim olduğu bilgiye, tecrübeye de sahip olmanız gerekir. Fakat görüyorum ki 26 yaşındasınız ve sizin yaşınızın binlerce katı hastalar, kazalar, ameliyatlar, ölümler görmeme rağmen meslektaşlarımı eleştirirken en az 10 kere düşünüyorum.
Asker polis kıyaslaması yapmışsınız alakasız bir şekilde.
Babam emekli polis. Belinde kendisini, devletini, halkı her türlü tehlikeden korumak için silahı vardı. Silah dışında bu bilgiyle yetiştirilmişti. Onun görevi bizleri korumaktı. Tehlikenin farkındaydı. Silahını hangi durumlarda kullanması gerektiğini biliyordu. Bu bilinçle yaşıyordu.
Fakat biz sağlıkçılar iyileştirmek için varız. Onlarca kişinin katilini de tedavi ederiz. Onlarca kişinin kahramanını da.
Bizler silah istemiyoruz. Güvenli bir ortamda işimizi yapmak istiyoruz.
Bugün Çapa'da grev yapan arkadaşlarımıza Polis kardeşlerimiz emir kulu oldukları için müdahale etmiş ve bir Polisimiz fenalaşmış. Sonrasında yine müdahale eden kıymetli sağlık çalışanları olmuş.
Bizler insanlığın umuduyuz.
LÜTFEN ARTIK ŞU SAÇMA SAPAN ASKER POLİS KIYASLAMASI İÇEREN KONULARI AÇMAYINIZ.