Hocam bayram önü bir iyilik yapayım istedim. Ancak kötü söylüyorsam lütfen beni bağışlayın.
Durumunuz şu:
Ve sadece şu iki kelimede varsınız. Google sizi neden birinci sırada çıkarsın?
Google gibi dünyadaki herkesin potansiyel rekabet ettiği bir uygulama geliştiriyor olsaydım, yazılımcı olarak algoritmama şunu derdim.
Domain Trust'una bak. 0 mı? O halde, Backlink sayısı 0-10 arası olabilir. Üzerinde ise =>> Sandbox.
https://mobitek.com/google-sandbox-nedir/
Şimdi de, google sizi birinci sırada çıkardığında sitenizi duyduğum bir ihtiyaç için ziyaret etmiş birisi olarak hakkınızda yazınıza bakalım.
İşletmeniz 1976 yılında kuruldu, o halde "güvenilir bir işletmedir" diyemeyiz. Google da öyle yapıyor.
Bu güveni, sizin buraya yazacağınız ve şirketinizi kıymetli hale getirecek açıklamalar belirler. Siz ise, 50 kelimelik bir içerik bile yazmadan kıymetsiz hale getirmişsiniz.
Blog sayfanızda sadece 2 makale var. Sayfanın görüntüsü ingilizce bir siteden çalınmış gibi.
Kurumsal diğer rakiplerinizin neler yaptığını inceleyin. Gereken değişiklikleri düşünüp uygulayın. Google Instant Index kullanın. Bir kaç hafta sonra net sonuç alırsınız.
Söylediklerimi daha iyi yapan rakipleriniz, malesef sektöre yeni bile girmiş olsa daha yukarıdalar. Bunun sebebini sormuşsunuz. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım.
Lütfen eleştirimi, pozitif olarak değerlendirin. Çünkü böyle yaptıktan sonra, 1. sıra'ya değil 0. sıraya gelip o aramada Google'ın sayfa için perçinlediği tabela içerik bile olabilirsiniz.