Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fatura kestiğinde distribitör firmayı tanıdığımdan direkt inceleme talebi oluşturup resmi yazı alma imkanım var şimdi de inceleme oluşturabilirim ama fatura olmadığından firma benim sattığım ürün bu değildi benimki barkodu şuydu fasafisosuna girer en azından faturası gelse peşini bırakmam para kazanma devri üç beş tazminat alırız yolumuzu buluruz bir daha da akıllanır satmaz çakma ürün.
Gözlük vs. bi çok üründe orijinal ürünün barkodu veya garanti belgesinin kopyası ile iş yapıyorlar. Genelde bu tür ürünlerde çok garantilik durum olmadığı için rahatlarda.
Faturalarında barkod veya seri numarası adına bi şey bulamazsınız ki hocam? Hepsiburadadaki kodu ve ürün bilgisi yer alır fatura kesse bile.
Fatura kesmeme sebebi vergiden kaçmak hocam yani çakma vs. durumları için kesmemezlik etmiyorlar Tabi ki yarın bi gün hak talebi için faturanız olması daha iyi ama dolandırıcılıkların bi çoğunun para cezası karşılığı bile yok şu an ilginç şekilde rahat rahat dolandırıcılıklar vs. dönüyor ve karşılıksız kalıyor. Dava açalım diyoruz masrafına değmiyor. İnada bindirdim ne giderse gitsin diyorsunuz davayı açıyorsunuz takipsizlik veya bi itiraza dava o kadar uzuyor ki gına geliyor.

mavimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi trendyol maile, standart mail gönderir gibi gönderdikleri için sistem almıyor öyle, benim de müşterim var. gönderdiğini zannediyormuş
Yok hocam bi şekilde ulaştırırlar isteseler de arada müşterileriniz gibi gerçekten göndermek isteyende çıkıyordur tabi Denk geldiğim kategorilerde kesmeleri mümkün değil çünkü zarar ederler.
Üstüne düşülmüyor diye rahatlar. Hesaplarına giren paranında güzel yolunu bulmuşlar çevirmek için oralar ************** olduğu için detaya girmeyeyim