Konu
1 yıl önce çektiğim videoyu izliyorum 😅 - 10/30
07-07-2022, 20:13:03
Misafir
Bugün öyle tesadüfen bakayım dedim bir de ne göreyim, 1 yıl önceki ben.
Biraz komiğime gitti ama ufaktan da gururlanmadım değil.
Sonuçta başladığım bu yolda istikrarlı bir şekilde devam edebilme sabrı göstermişim. (:
Aslında öğrendiğim her şeyi paylaşmamın gelişmeme acayip katkısı oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=FZG-KdZ2T6k
Videoyu gizlemiştim şimdi tekrar açtım yorumlar falan kaybolmuş.
Güzel yorumlar olduğu kadar dalga geçilenleri de vardı.
Ama ben ne yaptım? Orada durmadım ve tüm sivri dilli eleştirilere rağmen devam ettim.
Zaten ardından gelen süreçte çıkardığım online kurstan da 100.000 lira kazanca ulaştığımı bilenleriniz vardır.
Forumda ilk değilsem de, online kurs füryasını başlatanlardan biri benim. Ama neredeyse herkes bu noktada başarısız olma konusunda ısrar ediyor.
Buradan nacizane tavsiyemdir. Bir şey istemeden önce on şey vermeniz gerekir. Karşılıksız değer vermediğiniz sürece, istediğiniz karşılığı da alamazsınız.
Kısacası bu yolda çok engin deneyimler edindim ve hepsi bildiklerimi paylaşma hevesim sayesinde oldu.
Bunları kendimi övmek için söylemiyorum.
Sadece eleştirilerin hedefi olmamak için geride tutmayın kendinizi.
Ne yaparsanız yapın birileri hep eleştirecek. Moraliniz bozulacak. Vazgeçmek isteyeceksiniz.
Ama bunlara ne kadar göğüs gererseniz, ilerlemek istediğiniz yolda o kadar başarılı olursunuz.
Her lafı ters takla attırıp saldırmaya yer arayanlar... Merak etmeyin burada başarılı olduğumu da söylemiyorum.
Zaten beni gayet iyi anlayan gönlü güzel insanlar yeterli. Gerisi umrumda değil (:
1 yıl sonra r10'da olur muyum bilmem ama burada olursam yine bir come back yaparım inşallah
Saygılar ve sevgiler güzel insanlar