Leviossa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitlenize hitap eden takipçi sayısı yüksek fenomenlere reklam vermeniz sizin için baya etkili olacaktır. Alakasız yerlere reklam vermekten çok daha fazla faydasını göreceksiniz.
yakupbeyaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yaptıklarımdan bahsetmek isterim. Youtube kanalım üzerinden ortalama günlük 1.000 Ziyaret çekiyorum. Video içeriklerini incelebilirsiniz. İnstagram reels hepsinden çok daha iyi. 12 Hesaptan aynı anda reels atıyorum. Fakat burada kendi çektiğiniz videolar olursa çok daha iyi olacaktır. Ortalama instagram reels izlenmeleri 12 hesapta 60.000 Falan oluyo. Buda günlük 1.000 Kişiyi aynı şekilde getiriyor. Politikalara uygun içerikleriniz var ise aynı video içeriklerini tiktok üzerindede paylaşabilirsiniz. Örneğin benim bir blog sayfam olsaydı, para kazanma üzerine makaleler yazardım. Sonra bunu dikkat çekici şekilde tiktok ve instagram'da yayınlardım. Hangi web sayfasından yapacaklarını söylemen yeterli oluyor

Twitter üzerine 3 hesabımız var. Bu hesaplarda ise, en popüler etikletleri kullanarak hit çekmeye çalışıyoruz. En zoru twitter diyebilirim. Pinterest ve reddit üzerinde aynı şekilde azda olsa paylaşım atabilirsiniz. Yüksek hitler için, instagram - tiktok ve youtube'yi tercih edebilirsiniz.
cevaplarınız için çok teşekkürler.
@yakupbeyaz; hocam benim arabalar ile ilgili bir sitem var. mesela turbo nedir? abs nedir? tarzı arabalarla ilgili genel bilgi makaleleri yayınlıyorum. instagram dan reels paylaşmak için o hesabın takipçisi olması gereklimidir yoksa reelde gerek yokmudur. birde arabalarla ilgili bir video yayınlasam videonun üzerine site adresimi yazmam yeterli olurmu