Hocalarım ben yazılımcıyım freelancer olarak yazılım işleri ve domain satışı yapıyorum allaha şükür cebime para giriyor ama aileme o bilgisayara oturduğum an birşey oluyor, bana otelden iş bulmuşlar Komilik git çalış diyorlar yanlış anlaşılmasın sadece 20 yaşındayım, kod yazarken sanki bilgisayardan oyun oynuyorum sanıyorlar, bu toplum baskılarından nasıl kaçtınız hevesimi yitiriyorum aile dışındada bu böyle ciddiye almıyorlar.
Ailen kavramı önemli onları yaptığın işlere inandırmalısın ve kendine olan güvenide kaybetmemelisin dostum aynı sorunu bende uzun yıllar yaşadım ve işleri büyütüp belli bir miktarda para yardımı yaparak veyahut onların gözle görebileceği şekilde bir şeyler satın alarak gözlerine sokabilirsin ben çok yol denedim bunun dışında bir çoğu işe yaramadı açıkçası.
İnternet üzerindeki işlerini ciddi şekilde büyütmeye çalışıyorsan devam edebilirsin ama sıradan şekilde işler yapıp kendiliğinden büyümesini bekliyorsan bence vakit kaybetmek oluyor.
Hocam bunu biraz daha açar mısın? Banada yardımcı olabilirsin tam olarak ne anlatmaya çalıştın belki ufkumu açarsın benimde