Babyyoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, sizleri çok eskiden beri takip ediyorum mugo siteniz shopify altyapısındayken streamline temasını kullanıyordu ve hala kullanıyor gözüküyor acaba ikasa geçersek bizde streamline temasını kullanabilir miyiz? stripe paypal entegrasyonu var mı? dijital içerik için uygun mu?
Merhabalar,

Evet, bünyemizde bulunan mugo.com.tr Shopify altyapısındayken Streamline temasını kullanıyordu. Şu anda ikas altyapısında ve mevcut temalarımızdan "Koru" teması kullanılıyor. Dolayısıyla Mugo'nun şu anda kullandığı temayı ikas altyapısında kullanmanız mümkün.

Stripe ve PayPal entegrasyonlarımız mevcut. Hesabınızı ikas altyapısındaki e-ticaret sitenize dakikalar içerisinde bağlayabilirsiniz.

Grow ve Scale paketlerimize çok yakında dijital ürün satış özelliği gelmiş olacak. İlginiz için teşekkür ederiz.
PhoenixTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ücretsiz deneme yaparken paytr işlem sonucunu ikas panele bildirmiyordu. ondan sonra baktım paytr ödeme sistemi tamamen kaldırılmış.
bir de canlı destek veya mail ile destek alabileceğim bir yer bulamadım. onun dışında sosyal medyadan gelen kullanıcılar için mükemmel hızlı ve basit sistem müşteri aradıgını kolayca bulabiliyor ve alışveriş yapabiliyor.
Merhabalar, yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Destek sistemimiz kısa bir süre önce 7/24 modeline geçti. İletişim sayfamızda bulunan her kanaldan ve R10 üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Kuzeytemiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Kendi banka sanal posumu yada paytr özel komisyon oranlı posumu Ikas alt yapısında kullanamıyor muyum?
Maalesef özel sanal pos entegrasyonu sağlamıyoruz. ikas ile yaptığınız satışlar uygun komisyon oranlarıyla ikasPay üzerinden gerçekleştirilir.