DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kullandığınız panel ciddi sorunlu hocam. Ne gelmişse onun yüzünden gelmiş başınıza. Ayrıca çalıntı Instagram satışı yapıyorsunuz bu da yasak bildiğim kadarıyla. Diğer haksız trade, izinsiz reklam ve multi-hesap suçlamaları asılsız ama panelden dolayı iki kişiyi mağdur etmişsiniz. Üzgünüm ama süresiz uzaklaştırılmanız gerek bence.

Ataberk Hoca'mın şikayeti gereksiz, ondan bağımsız konuşuyorum. O konuda siz haklısınız. Gereksiz bir şikayet konusu.
Hayır hocam bu konuda yanlışsınız çünkü.ben ikisine farklı hesap verdim 2 kişi mağdur olmadı tek kişi mağdur oldu 1 kişide hesabı hala mevcut sorunsuz kullanıyor. Kullanıcı adı büyük harflerle SEFASOFT. İkinci kişiye gelirsek bu arkadaşa hesabı teslim ettim ticaret puanını aldı ve hesaptan çıktğıma dair ss ilettim. Ama bu arkadaş hesabı kendine geçirmemiş bile şifresini bile değişmemiş. Tabi bu beni haklı çıkarmaz ama ben neden 40 tl için birini dolandırayım bu devirde 40 tl ye karnını doyuramazsın. Süresiz uzaklaştırılmam yanlış zaten kendimi savunduğum İÇİN 2 gün uzaklaştırıldım.