DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayeti açan adam ağır saçmalamış... O halde R10'da Kurumsallar da dahil üyelerin yarısı banlansın. Özelden bana çünkü sürekli teklif geliyor, bunlar izinsiz reklam mı sayılıyor. Numaran varsa adam sana yazmış. İkinize de yarayacak bir teklif sunmuş; ya arkadaş olayı algılayamamış ya da ağır saçmalamış. Siz haklısınız hocam, kendisine iki gün uzaklaştırma verilir büyük ihtimal, şikayeti açan arkadaştan bahsediyorum.

İşin trade boyutu konudan bağımsız, güvenmiyorum der geçersin ama izinsiz reklam olayını falan hiç anlayamadım.
sechs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet sahibi vakit öldürmeye çalışıyor gibi geldi bana, kendisinin WhatsApp numarası açıkça paylaşılmış olmasa neyse de açıkça paylaşılmış. Madem rahatsız olacaksın iş için ayrı bir hesap aç. Zaten amacın bile isteye rahatsızlık vermek olmadığı da açık. Reddetmek veya rahatsız olunduğunu dile getirmek zor da değil. Fake trade yapılmış veya yapılmamıştır orası beni aşar ama diğer konu saçma geldi açıkcası.
seferdeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şikayet konusu açmaya değer miydi bilmem ama gecenin 3'ünde de mesaj atmayın bir zahmet.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarafsızım.
whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş hadi suçlu sen ol bunun için şikayet konusu mu açılır Hayır yani güzelce yazmışsın arkadaş yok çekince de sürekli yazıp sıkmaktansa muhabbeti kesmişssin. Bence arkadaşın seninle başka bir derdi var ama takma kafana forumda daha beterleri var çünkü
WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben yönetici olsam böyle gereksiz konu için konuyu açanı sınırsız banlardım boşyere şikayet konusu açtığı için. Bence @R10; 'un bu konuda yaptırım uygulaması gerek. Yazık yöneticilere iki saat okumak için zaman harcayacak. Sizin bir kabahatiniz yok zannımca.
whiteweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek hocam. Diğer konuları bilmiyorum ama bu konuda herkes tarafsız baktığında sırf mesaj attığı için şikayet konusu açılmasını saçma bulur.
Raude adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç farkında olmadan yazdığım bir konudan konuyu okuyanlar tarafından wp den ulaşılmak istemem. Ama bunun için de gidip şikayet açmam, arkadaşı uyarır devam ederim. Ama rahatsızlık devam ederse bu sefer şikayet oluşturabilirdim. Kaldı ki bence multi incelemesi gerekebilir hocam sizin durum için.
Konuya cevap yazan hatta beni linçleyenlere tek bir mesajla cevap vermek istiyorum. Arkadaş burada bir linç kampanyası başlattı hepiniz birden destek çıktınız öncelikle teşekkür ederim. Aşağıya bir görsel ekliyorum dikkatli okuyunuz.

Bu Pazartesi aldığım bir reklam mesajı. 2 yıldır burada bulunup sizce hiç reklam mesajı almama ihtimalim olabilir mi sizce? Olamaz değil mi reklam mesajı atan kişiye karşı üslubum aynen bu şekildedir. Hiç şikayet konusu açmış mıyım bu yüzden? Girin profilime bakın.

Peki bu arkadaşa neden şikayet konusu açtım?

Arkadaşın benden bağımsız 2 ayrı şikayet konusunu da açıldıkları gün okudum. Daha sonrasında bu arkadaş r10 premium üyelik hk. Diye bir konu açtı profiline girip bakabilirsiniz orada mesajlarım bulunuyor. Zaten bu arkadaşla alışveriş yapmak istemediğimi de orada belirttim.

Peki neden alışveriş yapmak istemedim?

Hepimiz buradan alışveriş yapıyoruz yeri geliyor alım yapıyoruz yeri geliyor satım yapıyoruz her zaman anlayışlı olmaya özen gösteriyoruz müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz. Satıcı olduğumuz zaman alıcının bir sorunu olduğunda “ben ürünü teslim ettim gerisi beni bağlamaz” gibi bir üslup kullanmıyoruz. Ben bu üslubu bu forumda kimsede görmüyorum hiç kimse böyle bir üslupta satış yapmıyor. Ben bu arkadaşın bu sözünü gördükten sonra alışveriş yapmak istemedim.

Sonuç olarak bu foruma yakışmayan bir üye olduğunu düşündüğüm için ayrıca bu arkadaşın tavırlarını beğenmediğim için şikayet konusu açmak istedim. Forumda yasak olarak bildiğiniz ne varsa yapmakta bu arkadaşın benden bağımsız bide multi üyelik kısmında şikayeti bulunmaktadır. 15 günde 13 ceza puanı, 2 şikayet 3 mağdur, 1 multi üyelik şikayeti, 1 sahte trade (arkadaşı tarafından atıldığını kendi kabul etti alışveriş yaptık zaten diyerek.) böyle bir başlangıç yapmış bir üyenin bu forumda kalması için elinizden geleni yaptınız umarım pişman olmazsınız.

Ayrıca şikayet konumun arkası da boş bir konu değildir bizzat forumda yasak olarak kurallara eklenmiştir.

Birini eleştirmeden, linçlemeden önce nedenini bir düşünün. Şu zamana kadar kimin şikayet konu linkini sorum var kısmında paylaşıp linçlettiğini gördünüz? İnsanları yazılan 2-3 satırla yargılamak mı bu foruma yakışan şey?

Diyeceklerim bu kadar buraya kadar okuyan bütün hocalarıma teşekkür eder hayırlı sabahlar hayırlı forumlar dilerim.

Saygılarımla!