Range Rover uymaz bugün lazım kobra
Lejyonlarım yürür sol sağ
Sürtük diyo’: "Keşke benim olsan"
Dedim: "Bağlanmak yok" Justin Timberlake shit
Kalbini yerine sok, istediğim çok basit

Bu sözleri duyduktan sonra ufkum açıldı, hayata bakış açım değişti. Nasıl olabilir, nasıl bu kadar anlamlı olabilir. Abi biraz bari uğraşsaydın. Gerçi kitlesine hitap etmiş. Çünkü öyle bir kitle var ki önüne kaka atsan "abi çok iyi iş" falan der. Adam uğraşmamış dahi aklına gelen random kelimeler ile önce cümle, sonra dize yaratmış. Şarkı o kadar umurunda değil ve o kadar emin ki dinleneceğinden. Neslimden utanıyorum yeminle ya. kaliteli iş hee. Sözleri, iğrenç autotunelü herifi, ve saçma beatlerini çıkarsalar arkada kalan keman tek kaliteli iş.

Bu müzikleri dinleyenler ile telefonunu çıkra diyen dayıların beyinlerinin aynı şekilde çalıştığını keşfettim çok enteresan şekilde. Eski Ezhel, contra falan yine saygı duyulacak isimler pek sevmesem de tarzlarını ama bu müzik, yani müzik de değil, bu bambaşka bir şey. İnsanlar dinlesinler, sözlerin bir anlamı olmasın ama sözlerin arkasında bir derinlik var sansınlar tribe girsinler kendilerini farklı hissetsinler diye uydurulmuş 2007 emolarının post-emo versiyonu, bu bambaşka bir şey abiii... Ama bu da gelip geçecek 2007 emoları gibi. Bakalım ne gelecek bu ergenlerin ve hep ergen kalacakların o soyutsal ve depresif havalarını bağıra bağıra vurgulamak istedikleri için paylaştıkları bu şarkılar yerine. Modern art shit = duvara muz asmak = tHIS ne idüğü belirsiz shit