Seotype adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4-7 euro çoı az hocam.En az 15 euro yaparsın o hitle
Valla hocam reklam yerleşimini buradan yaptirdim ama sonuç böyle

Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık gelir x12 ay olarak hesaplanır genelde (illa böyle olacak diye bir şey yok bu çoğu kişinin tercih ettiği ve hesaba kattığı şekli) ve doğal yollardan kalıcı bir trafiğin olması da önemli bir husus..

Kimisi siteyi kısa süre içinde çeşitli yollardan zıplatıyor, gelir yükseltiyor o an ki gelirin x12'si olarak satmak istiyor o hoş bir durum değil. Site yeni sahibine geçince 2-3 ay içinde kafa üstü çakılıyor.

Bence bir sitenin aylık ortalama gelirine güvenmek için en az geçmiş 12 ayda getirdiği geliri gösterilmeli ki bir sonraki 12 ay içinde yine benzer bir gelir elde edileceğine kanaat getirilebilsin.

Ama sonuç olarak Aylık gelir x12 ay diyelim.
Haklisiniz hocam. Ama 3,5 içerikten almiyor hiti 1k hit varsa en az 100 içerik okunmuş oluyor tabi diğerlerine nazaran daha popüler bir kaç icerik var. Ayrıca link basma vs olayı hiç yapmadim. Uzun zamandir içerik arşivledim çevirdim düzenledim vs.. news kaydini aldiktan sonra toplu olarak girip zamanladim. Her içerik için Pinterest, face, twitter gibi yerlerde paylaşım yaptım doğal baclinkler kazandi onun dışında baya bir sitede içerikleri paylastim. 25 Mayıs güncellemesiyle beraber hit 2 katina cikti her gün üstüne koya koya gidiyor. Satmaya mecbur kalmazsam satmayi düşünmediğim bir site