Selamlar, beni yaptığım işlerle ilgilenen çoğu forum dostlarım tanıyordur veya görmüştür. 1 yıldan fazla r10'da kendime yakışır bir şekilde, en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştım. 130'dan fazla kayıtlı ticaretim, 200'den fazla'da toplam ticaretim olmuştur. Son 3 yıldır sürekli kendimi alanımda geliştirmeye odaklı çalışmalar sağladım. Çok güzel projeler yönettim ve teslim ettim.
Geçtiğimiz aylar'da bir hastalığa yakalandım ve kalp ritmimde bozulmalar, nefes darlığı, kalpte sancılar, kalbe batmalar gibi vücudumun en önemli yerlerinde rahatsızlıklar oluşmaya başladı. En doğalı olarakta tabii ki gözlerim bozulmaya başladı. Gözlerimin uzağı görmediğini, göz altlarımın morardığını, kilo aldığımı fark ettim. Bunun gibi bir çok örnek verebilirim..
Artık eskisi kadar sağlıklı bir birey değilim. Beni anlamayan ve ziyadesiyle yoran bir dünya insanla uğraşıyorum hep. Bunların stresi vesaire artık cidden kaldıramıyorum çoğu şeyi

Ufaktan karar almaya başladım. Sanırım bu işleri bırakıp alternatif işlerimle ilgileneceğim. Hayatım herhangi bir şekilde düzene de girmiyor bunu da belirteyim. Kaba taslak bunların neticesinde öneri ve eleştiriye açığım. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? Bana kalırsa bu gün bırakıp kaçarım tüm işlerimi
Sağlıcakla kalın. İnternetim düzeldiğinde yorumlarınızı okuyacağım