Umar80 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Akşam mesaj attım gittik bir yerde oturduk ve telefonumu açıp verdim R10 konumu eline."
-Kıza onun sana ne yaşattığını nasıl biri olduğunu göstermek istiyorsun fakat bu sana göre mantıklı ona göre değil bu yaptığın çok saçma olmuş

"hatta @MistikBilgi; hocamın ilgi delisi ilgi vampiri dediği mesajı gördü. "
-Hocam doğru söylemiş fakat kızlar bunu kabul etmez senin ilgini sevdiği için sana böyle davranıyor zaten sana 1 ilgi verince karşılığında 100 katını alacağını biliyor kadınlar için "ilgi = para" gibidir.

"Ara tatile çıkarken eğer o akşam dönüp onu dinleseymişim bana sarılacakmış, birlikte Mardin'e gitme teklifinde bulunacakmış hemde aynı kulaklıkla aynı şarkıyla. Birde doğum günüm ara tatile denk geldiği için bana aldığı hediyeyi verecekmişti. Ancak ben o akşam orada durmadığım için biletini erteleyip aldığı hediyeyi gidip dere kenarında yaktığını söyledi. "
-Hahahahah disney plus'ın Türkiye'ye geldiği iyi olmuş güzel senaryo DDDD

"Kendini hazır hissetmediğini ve bir gün kendini hazır hissettiğinde benimle iletişime geçeceğini söyledi. "
-Seni direkt yedeğin yedeği konumunda tutuyor bu mesajdan anlaşılan bu

"Belki 10 yıl sonra ararım belki 1 hafta sonra ararım ama bir gün ararım dedi "
-Evet evet seni bayağı bir yedeğe atmış 10 yıl kadar...

"Bende bekle dersen ömrümün sonuna kadar gelmeyeceğini bilsem bekleyeceğimi söyledim."
-Sende yedek kulübesinde beklemeyi güzel bir tercih olarak bulmuşsun, tabi ki karar senin.

"Etüt odasının camından kendisini izleyerek ağlaya ağlaya veda ettim "
-Hocam duygusal olarak çok kötü bir noktadasın bir kadın asla ağlayan bir erkek istemez özellikle kendisi için sen ERKEK sin
(bunu erkek ağlamaz bıdı bıdı vs gibi saçma noktalara çekmeyin diliyorsanız her yerde ağlayın)

Her neyse aşağı taraflarda aynı konu

Atacağın mesaja gelirsek o kadar uzun mesaj atma kapı açık kalsın demişsin fakat ortada bir kapı bile yok hayal dünyandan çıkman gerek

; Merhaba X, kararına saygı duyuyorum. Sende Allah'a emanet ol.

Daha uzun bir mesaj boşa kız okumayacak bile
Hocam vaktinizi ayırıp analizde bulunduğunuz için teşekkür ederim
LondonBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkede kız mı kalmadı kardeşim? Aşk falan bunları geçin artık. Hayattaki bütün ilişkiler belirli çıkarlar üzerine kuruludur ve o çıkarlar zarar gördüğünde ilişkiler biter.

Kız seni duygusal olarak kullanmış, senin ilgini kendi üzerinde tutmuş; okul bitince de görüşmeyelim demiş. Yapabileceğin en aklı başında şey o mesaja cevap vermemek olur. Numarasını sil, geç. Bir de ağlamak falan demişsin. Erkek adam kız için ağlar mı? Gençliğinizi böyle saçma sapan insanlarla geçirmeyin. Kurtulmuşsun ayrıca, sevinmen gerekiyor.

Yaşını bilmiyorum ama muhtemelen benden küçüksün. 31 yaşında bir abin olarak sana tavsiye vereyim. Kendi hayatına odaklan ve yeni kızlarla tanış. Melankoli, duygusallık gibi kadınsı duyguları da kendinden uzak tut. Kısacası erkek gibi davran. Gerisi gelecek.
Benden 10 yaş büyüksünüz hocam, zaman ayırıp okuduğunuz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
Exonol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence hiçbir şey yazma direkt irtibatı kes. Bazen insanlara bir şey anlatamazsınız. Kırılan vazoyu tekrar onarmaya çalışmak olmuyor. Ben zamanında birisi için çok uğraştım, olmadı. Bende sizin gibi ince eleyip sık dokurdum ama öyle yapmamak lazım. Bazen bazı insanlar ince düşünceyi ve çözüm ortamını hak etmezler. Hatta bir açıklamayı bile.. Çok uzun açıklamalar yapıp kendimi ifade etmeyi denedim ama olmadı. Çok pişmanım. Bugünkü aklım olsa 1 dakikamı ayırıp cevap bile vermezdim. Bence sizde öyle yapın ve bu durumu düşünmeyi kesin. Yeniden hayata odaklanın. Farklı hobiler bulun. Düşünecek vaktiniz olmasın. Zaman her şeyin ilacı.. Bir noktadan sonra alışıp gidiyorsunuz. Umrunuzda olmuyor.

Bundan sonra hayatınıza dengeli ve ne istediğini bilen insanları almaya çalışın. Çünkü sağı solu belli olmayan insanlar her zaman yorucu ve yıpratıcıdır. Her şey gönlünce olsun hocam. İllaki son bir mesaj atacağım diyorsan "seni çok sevdim şöyle böyle" bu tarz muhabbetlere girmeyin. Alfa olun. Ama bana kalırsa böyle bir insan cevap duymayı bile hak etmiyor. Anında irtibatı kesmenizi öneriyorum. Her yerden de engelleyin.

Hayatta her şey gönlünüzce olur inşallah. Dertleşmek isterseniz PM atabilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam yazdıklarınızı hayatımda dikkate alacağım, zaman ayırıp okuduğunuz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
macbook adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kötü yorum atıcam kimsenin cevabına da cevap vermeyeceğim.
İlk konunu da okumuştum açtığında yorum yapmadım. Çünkü o ilişki değildi bu sefer tutamıyorum kendimi.

Birincisi bütün suç sende. İkincisi bu kadar kendini geliştirmemiş, IQ’su düşük ve tek amacı insanları elinde tutmak olan bi kızla nasıl iletişim de olabilirsin? Aşık olman çok normal vakit geçirmek istemende cok normal. Ama ilk yaptığı şey affedilecek bir şey değil. Üçüncü olarak bir ilişki de eğer bir taraf hatrı sayılır yanlış yapıyorsa ikinci şans verilmez. Döndüncüsü de kendine hiç saygın yok aynı şekilde erkeksi gururun da yok. Beşincisi ise karşında ki aşırı şekilde basit bi insan, çok çabuk kendine bağımlı edebileceğin profili var. Yaptığın uzaklaşmalar zaten seni ona tekrar çekti. Bu konu da ısrarcı olsaydın veya ikinci şansı verip ilkinden ders çıkartıp daha ağırdan satsan sen değil o kız kendini senin için öldürürdü. Altıncısı ise, aşık olabilirsin ama senin için ölürüm tarzı kelimeler her zaman sizi karşı tarafa basit yansıtır. Yedincisi kız sana numaranı sildim diyor sen daha da ben seni bekleyeceğim diyorsun. O mesaja görüldü atıp bırakman gerekiyordu. Sen o hareketi yapsan numara silmeyi boşver kız kendi numarasını unutup senin numaranı ezberler. Sekizincisi ise hemcinsim olarak sana şunu söylüyorum kötü niyetli değilim yanlış anlama, ideal ilişki yaşanılacak bir erkek değilsin. Yazdığın mesajlar o kadar anlamsız cümleler ile dolu ki. Hiç bir karşılığı yok. Bu böyle olmaz hocam kendini ağırdan sat kız sana bir şey dediğinde hemen yumuşama, anlattığın kadarıyla o duyguları ilk defa tadıyorsun bundan dolayı bu şekilde ilerliyorsun seni suçlamıyorum yanlış anlama ama böyle hiç bir şekilde olmaz.

hayırlısı olsun hocam, kalbin çok temiz çok efendi ve dürüst bi insansın umarım önüne daha iyisi çıkacak. Yeni ilişkiler yaşadığın da dönüp bak bu konuya çok güleceksin yüzünde tatlı bi tebessüm olacak, çünkü inan konuyu okuyanların yarısı üzülse de bi yarısı gülmüştür.
Beni bayağı gömmüşsünüz hocam, haklı olduğunuz pek çok yer var tabiki ama gurur konusuna katılmıyorum. Ne kadar sevsemde beni reddettiğinde uzak durmayı başarabilmiştim, kendisinden kaçmayı başarabilmiştim en azından beni bırakma sensiz yaşayamam dememiştim. Kendisi iletişime geçmeseydi bir daha konuşmayacaktık zaten. Her iki konumu zaman ayırıp okuduğunuz için, son paragrafta ki güzel sözleriniz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kız seni silmiş son mesajında
Ayrıca joker konumunda olduğunu düşünüyorum yani bir gün kimse ile olmazsa seni ararım mantığı var
Sana abi tavsiyesi bununla olmaz bu olmadı diye de kendini üzme zira eline birşey geçmez şunu hatırla sen ondan karakter olarak daha üstünsün kızların tribi çok fazladır yaşın 35 oldu mu gülersin kendine zira 27 yaş altı kızlara asla bakma hala çocukturlar
Zaman ayırıp okuduğunuz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
Karizmapsikolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık vakit kaybına tahammülüm yok çabuk git yaz.
Yazdığım mesajı gördünüz mü hocam? O mesajı mı kastettiniz?
RuLLeTs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baştan sona hatta ilk konuyu da okudum. Bir güvenden sonra yıkım olursa 2. kez fırsat verilmez. Samimiyet kaybolur bu kim olursa olsun. Devam etmeniz hataydı. Aynı sizin drumda olan arkadaşım var. Kız engellemiş hatta mesajı benim telefonumdan atmak istedi kavga ettik. Mecburdum daha fazla yıkım olacaktı belkide engel oldum bana küstü. Benim iyiliğimi istemiyorsun falan dedi. Neyseki hatasını anladı ve en azından bizim aramız iyi. Sizde anlayacaksınız. Tamam sevgi aşk güzel birşey ama bazen de nankör.
Zaman ayırıp her iki konumu da okuduğunuz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim
ermann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu kadar uzun uzun yazman karşındakini sıkar büyük ihtimal bir arada olduğun zamanda çoğunlukla sen konuşuyorsun bunu tersine çevir yani iyi bir dinleyici ol ve kısa cümleler kur aşk hayatın iyiye gidecek
Bir aradayken konuşmam için beni zorluyordu, hep susacak mısın diyordu. Kime neyi anlatıyorum ki diyerek konuşasım bile gelmiyordu hocam, son son yazayım dedim bende yoksa bu kadar uzun yazmam. Zaman ayırıp okuduğunuz için ve yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim