Ugurcannorman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizce ne tür bi site açmalıyım pek bir bilgim yok hem fazla uğraştırmayan hem kazançlı bişeyler yapmak istiyorum
hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum, cevikmedya.com u ve yaklaşık 10 yıl önce kurduğum 4 haber sitesini de göz önünde bulundurursak, çok yorucu ve emek isteyen bir sektör, ekibin yoksa bir hiçsin, benim 10 kişiye çıkarttığım ekibim ile gece gündüz vardiyalı çalışıyor haber girişleri ve makaleler yazıyoruz, 3 monitörde google search, analytics ve google news açık 4. monitörde admin paneli, arkada sürekli discordda aynı seste konuşup fikir tartışması yapan yazı ekibi, ofiste reklam pazarlama ekibi, 4 koldan koşturuyoruz, 1 gün bile giriş yapılmazsa anında dibe çökersin google'da sıralaman düşer gelir elde edemez kafadan 2 günün çöpe gitmiş olur geri toparlanmak için de bir o kadar gün ve 2 hatta 4 katı çalışma gerekir. Ben kendimi bildim bileli medya, basın ve gazeteciliğin içindeyim, yönetmenim basın mensubuyum, tavsiyem bu işlere gönül vermediyseniz hemen yüksek kazançlar elde etmek ise amacınız hiç bulaşmayın derim boşuna vaktinizi harcar aksine para kaybedersiniz, kendi uzmanlık alanınız ile ilgili bir web sitesi açarak onun üzerinden çalışırsanız hem yaptığınız işten keyif alır hem de para kazanırsınız, şuanda bu yazıyı sizlere yazarken sabahlayacak ekiple aynı seste konuşuyoruz

@AnaBayin; ve @hakancevik; beylerin tecrübelerine güveniyorum. Söylediklerine de katılıyorum. Tecrübeleri çok kıymetli. Sadece bir ekleme yapmak istiyorum. "Uğraştırmadan hızlı para.." kısmından bence vazgeçiniz. Yavaş gelsin ve az gelsin. Hatta uğraştırsın ki kalıcı olsun. Hızlı gelen hızlı gidiyor. Pasif gelire odaklanmak gerekli hocam.