Merhaba arkadaşlar. 28 Haziran 2022 tarihinde TikTak kirala firmasından 1 günlük Toyota Corolla markalı 34 CRN 590 araç kiraladım. Aracı kapımın önüne park ettim. Sigara almaya dışarıya çıktım Telefonu evde unutmuştum. Telefonu kardeşim açmış ve kardeşime arabayı bulamadık araba nerde demişler kardeşim ise ben bilmiyorum demiş ve benim numaramı vermiş daha sonra ben eve geldiğimde 0850 733 44 44 TikTak kirala firmasını aradım ve benim bilgilerimi aldılar size dönüş sağlayacağız diyip kapattılar. Bügün 29 Haziran 2022 tarihinde bana bir adet 5000 TL e-fatura göndermişler

3.Kişi yani başka biri aracı kullandı, Kişiye özel TikTak üyelik bilgileri paylaşıldı diye fatura göndermişler Aracı 3.kişi kullanmadı aracı ben kullandım böyle bir saçmalık olamaz yani bir arama ile 5000 TL fatura gönderiliyorsa cidden haksız kazanç sağlama peşinde bu TikTak kirala firması. Hiç bir şekilde ödemedim ve ödemeyeceğim bügün e mail yollamışlar 3 gün içinde ödemezseniz icra takip işlemleri başlıyacaktır diye. Bütün kameralara her şeye bakabilirler ellerinde bir kanıt olmadan sadece telefonu kardeşim açtı diye 3.Kişi aracı sürüyor diye suçlama olamaz.
Her türlü konumun arkasındayım gerekise yasal işlemlere başvuracağım
Sizlere tavsiyem TikTak kirala şirketine asla bulaşmayın.
5000 TL'lik fatura kesilip gönderilen sanırım tek siz değilsiniz farklı senaryoda aynı gerekçe ile fatura kesilen birisi daha varmış.
https://eksisozluk.com/entry/139289799