hazarardatuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye freelancer çalışanlar için bir cehennemdir hocam. Özellikle bionluk üzerinden geçimini sağlamak neredeyse imkansıza yakın bir şey. O yüzden herkes ****** gibi platformlara kayıyor ya. Lakin bi ben bu ****** sistemine bi türlü alışamadım. Öğrendikten sonra tamamiyle işlerimi oradan organize etmeye çalışacağım. Umarım bol kazançlı olur benim için

Doğru söylüyorsun hocam. Valla inanın ben de kullanmayı bilmiyorum hatta çok karışık geliyor. Kullanıcı deneyimi açısından baya sıkıntılı bir platform ******. Bazı işlemleri alıcıya sorarak yaptım hatta Ama orada pazarlığı şuna göre yapabiliyorum. Benim yaptığım işler bunlar. Tasarım ile şu gibi problemlere çözüm üretebilirim. Düşünürsen fiyat bu diyorum. İlanlarımı hep düşük fiyattan listeledim. Ancak o fiyatlardan çalışmam. Kendime o konuda güveniyorum.

Türkiye'de çoğu alıcı ucuza kaçıyor. Daha doğrusu araştırma yaparken bile ucuz olanı bulmaya çalışıyor. İletişim çok zayıf. Tabi bazı müşterilerimi tenzih ederek söylüyorum. Bionluk'ta bir deneyelim diye açtım ama. Oradaki fiyatlara maalesef