fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun yıllardır devletin en büyük icraatı saglık alanında diye övünülür hep.artık nesine övünüyorlar,hiç anlamıyorum ve o muhabbete girmekte istemiyorum.benim en çok merak ettigim şeylerden birisi bu gss olayı.arkadaş,devlet bakıyor bana ve diyor ki ; "senin herşeyini inceledim ve hiçbi gelirin olmadıgını,işsiz oldugunu gördüm.bu yüzdende bana her ay 150/200 tl para vereceksin" arkadaş,işsiz bu adam işssiz.işsiz adamdan her ay para istemek nasıl bişey ben anlamıyorum bu işi.

ben çok şükür en az 10 yıldır hastahaneye gitmedim. (sürekli kötü beslenirim.yedigim içtigim şeyler heralde o kadar çok zararlı ki hastalık,virüs filan dahi giremiyor onlar varken vücuda ) ki hastahaneye gittigimdede zaten özele gidiyordum.peki o hastahanelerin sokagından dahi geçmedigim halde neden her ay devlete haraç ödüyorum?eger bi faydası varsa da bu gss olayının,kişinin kendi tercihine bırakılması gerek.adam sürekli hastadır,böylesi daha uyguna geliyordur ve yaptırır anlarım.ama şuanki hali ülkedeki diger milyon tane şey gibi,düpedüz saçmalık...

bi an ciddisin sandım o sabah 5te hastahanede sıra çok bekledim.vertigonun başladıgı zamanlardı.aylarca şehir şehir, doktor doktor dolaştım vertigo yüzünden.sabah sabah gidip güzelce sıraya girer,işimizi hallederdik.allah korusun o günlerde yaşadıklarımı düşünüyorumda şimdi,o vertigo atakları şimdi olsa ve randevu almaya kalksam 1 yılda sıra gelmezdi ki o durumda heralde intihar etmiştim.çünkü allah düşmanımın başına vermesin böyle hastalıklar insanın aklını oynatıyor...
Çok şükür hiç beklemedim ama çok duydum bekledik diyenleri. O konuda ciddi olacak son kişi benim forumda 😂