Evet hocam, gördüm mesajınızı, buradan cevap vereyim ki diğer arkadaşlar da görsün isterim .
Python kursunda temelden başlayıp ileri düzeye kadar ilerleyebiliriz. Kurs bitiminde Pythonda bot yapmayı, web sitesi yapmayı, masaüstü uygulaması yapmayı öğrenebiliriz .
Bu şekilde bir kursun süresi tahminimce 2-3 ay olur ve haftaiçi her akşam 3 saat ders , haftasonu 1 gün 2 saat ders şeklinde olabilir .
Konu anlatılır, size ödev verilir ,ödevler kontrol edilir, birlikte projeler yapılır. En son bitirme projesi olarak hep birlikte birer websitesi/masaüstü uygulaması/bot yapabiliriz .
Bu kursun ücreti katılımcı sayısına bağlı olur . Çok fazla katılımcı olmasını da istemem çünkü herkes kurs bittiğinde Python öğrenmiş olsun, ders sırasında herkes aklına takılan soruyu sorabilsin, birebir eğitim olsun isterim .
Katılmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atarlarsa eğer kişi sayısına göre bir plan yapıp kurs ayarlayabiliriz.
Aklınıza takılan sorular için profilimdeki iletişim kanallarından bana ulaşabilirsiniz.
Ben varım hocam . Birkaç kişi daha varsa yapalım bence mantikli