Merhabalar Değerli forum Üyeleri , Önceden Açmış Olduğum
https://www.r10.net/web-hosting-host...us-acilll.html Konuda Bahsettiğim
Trafik Limitim Bilerek Mi Yükseltiliyor , Önceden Kendi smm panelim İçin
teknofirst Firmasını Kullanıyordum , Daha Sonra Site Kontrollü bir Şekilde git Gide Çok Yavaş Çalışmaya başladı , Misafir; Firma Yetkilileri İle Görüşme sağladığımda Trafik Limiti Çok Fazla Kullanılıyor Denildi Limitsiz Seo Reseller Kullanıyorum Bu Arada , Daha Sonra Hosting Firmamı
@Glycon; Hosting'e Taşımaya Karar Verdim , Glycon Hosting Satın Aldıktan Sonra En Düşük Paketi Aldım , Fakat Paket Yetersiz Kaldı , paketi Yülsettim yine Olmadı , En sonda Yılda 1200 TL Olan Paketi Aylığa Çevirip Satın Aldım
@Glycon; Firmasından . Çok Büyük Yükselen Trafik Limitim bir Anda Minimuma İndi , Yani Aylık Demiyelim de 10 Günde 700 800 GB Trafik Limiti Harcayan Hostingim
@Glycon; Firmasına Geçtikten sonra bir Anda Aylık 200 - 150 GB Harcamaya Başladı , Giden bu Trafik Limiti Glycon Firmasının Almanya Locasyonlu Sunucuları İle Yapılıyor Yani Cron Ayarları , Kullandığım Panel Yazılımı Elinsoft Firmasına Ait ,
Geçen Gün Yeniden Bir Panel Yazılımı Satın Aldım
@ElinSoft; 'tan Kurulum sonrası Bilgilendirme Mesajı Geldi Bana , Mesaj İçeriği :
" Değerli Müşterimiz , MoonPanel Yazılımınızın Kurulumu Tamamlanmış , giriş Bilgileriniz , xxxxxx ,xxxxxx dir . Altına Not Şeklinde : Hosting Sağlayicinizdan Kaynaklı Olarak Cronlarin Çalışması engelleniyor Olabilir Bilginize Diye bir Mesaj geldi
Benim sorunum ben Limtsiz seo Reseller Kullanırken Trafik Limitim Hat Safaya Ulaştıktan sonra
@Glycon; Firmasına Geçtikten sonra Neden bir Anda Düştü Trafik Limitim