Kardeşim daha çok gençsin yolun başındasın bazı şeyler ağır geliyor sindiremiyorsun bunu gerçekten anlıyorum. Benim yaşım 38 şuan 21-22 'li yaşlarımda 1 gece el ele tutuşup yanağımdan öpen bir kız vardı ve bunu yapma sebebi ben bu kızı çok beğendiğim halde ona karşı hiçbirşey belli etmememdi , bu kızın yakın arkadaşı kuzenime söylediği bir cümle benim hereyi 10 sene çözmeme sebep oldu "ben bunu kendime aşık ederim " . O zamanlar kız ile 15-20 gün görüşmüştük kimse hakkında kötü konuşmak istemem ama neredeyse kötü kadın diyebileceğimiz bu kız için tıpkı senin gibi bir telefon açsa gel dese herşeyi bırakarım diyordum kendimce.... Ama yıllar sonra biraz tecrübe biraz yaşanmışlıkla aslında bir kişinin kendi egosunu tatmin etme isteğiyle benimle oynadığını anladım ben zarar görmedim geç anlamama rağmen umarım sende bunu anlarsın yapacağın en güzel şey yokmuş gibi davranmak ve asla geri dönememek. Hayatına yeni insanlar girecek bunların hepsi iyi insanlar olmayacak hatta bazıları kötü insanlar bile olacak ama önemli değil yeni insanlara şans tanı hiçbirşey için değmez....