nordmedya hocam,o tür bişey degil bu.sagdan soldan numara toplayıp,sabah akşam rastgele arıyorlar.dertleri size internet satmak...gelen aramada otomatik kayıt size internet süren doluyor,çabuk gel internetini uzat diyor.sende bu numarayı yersen gidip merdiven altı bi şirketden diyeyim işte internet baglatıyorsun.çogunlugu ttnet ile anlaşmalı küçük şahıslar oluyor.mesela adam manav,ttnet diyor ki getirdigin her müşteri için sana şu kadar komisyon/para vericem.bunlarda başlıyor sagı solu aramaya...ben bikeresinde bana ne vereceksiniz filan diye muhabbet etmiştim,ne istersen iste onu hatda daha fazlasını veriyorlar

sen diyelimki adamlarla anlaştın,baglattın interneti.ama tabiki sana bahsettikleri şartları saglayamıyorlar,zaten çogu ne sattıgınıda bilmiyor.ama sen gidip ttneti şikayet edicem dersen,o işte yaş çünkü ttnet,ben satmadım arkadaş.git,sana onu satanla hallet sorununu diyor.
bide tabi bunlarla hiç alakası olmayan,tamamen ************** peşinde olanlar var.
malasef bunlardan kurtuluş yok,en azından ben bulamadım.
Burti hocam,enpara-iş bankası-garanti gibi yerler dahi çıkabilir işin içerisinden.ben bikeresinde bu şekilde arama yada sms gelen bi numarayı engellemiştim.sonra baktım enpara hesabıma giremiyorum.o spamcı numaranın engelini açıyorum sorun yok,onu engelleyince enparaya giriş için bana sms gelecek ya işte o sms gelemiyordu