Ben kötü yorum atıcam kimsenin cevabına da cevap vermeyeceğim.
İlk konunu da okumuştum açtığında yorum yapmadım. Çünkü o ilişki değildi bu sefer tutamıyorum kendimi.

Birincisi bütün suç sende. İkincisi bu kadar kendini geliştirmemiş, IQ’su düşük ve tek amacı insanları elinde tutmak olan bi kızla nasıl iletişim de olabilirsin? Aşık olman çok normal vakit geçirmek istemende cok normal. Ama ilk yaptığı şey affedilecek bir şey değil. Üçüncü olarak bir ilişki de eğer bir taraf hatrı sayılır yanlış yapıyorsa ikinci şans verilmez. Döndüncüsü de kendine hiç saygın yok aynı şekilde erkeksi gururun da yok. Beşincisi ise karşında ki aşırı şekilde basit bi insan, çok çabuk kendine bağımlı edebileceğin profili var. Yaptığın uzaklaşmalar zaten seni ona tekrar çekti. Bu konu da ısrarcı olsaydın veya ikinci şansı verip ilkinden ders çıkartıp daha ağırdan satsan sen değil o kız kendini senin için öldürürdü. Altıncısı ise, aşık olabilirsin ama senin için ölürüm tarzı kelimeler her zaman sizi karşı tarafa basit yansıtır. Yedincisi kız sana numaranı sildim diyor sen daha da ben seni bekleyeceğim diyorsun. O mesaja görüldü atıp bırakman gerekiyordu. Sen o hareketi yapsan numara silmeyi boşver kız kendi numarasını unutup senin numaranı ezberler. Sekizincisi ise hemcinsim olarak sana şunu söylüyorum kötü niyetli değilim yanlış anlama, ideal ilişki yaşanılacak bir erkek değilsin. Yazdığın mesajlar o kadar anlamsız cümleler ile dolu ki. Hiç bir karşılığı yok. Bu böyle olmaz hocam kendini ağırdan sat kız sana bir şey dediğinde hemen yumuşama, anlattığın kadarıyla o duyguları ilk defa tadıyorsun bundan dolayı bu şekilde ilerliyorsun seni suçlamıyorum yanlış anlama ama böyle hiç bir şekilde olmaz.

hayırlısı olsun hocam, kalbin çok temiz çok efendi ve dürüst bi insansın umarım önüne daha iyisi çıkacak. Yeni ilişkiler yaşadığın da dönüp bak bu konuya çok güleceksin yüzünde tatlı bi tebessüm olacak, çünkü inan konuyu okuyanların yarısı üzülse de bi yarısı gülmüştür.