Sırf beğenmek için giriş yaptım.
Zamanında 15.000 e yaptığım sıralar o para verilir mi bekle düşünce yaparsın diyenler vardı. Üniversitenin 2. dönem başladıktan 15 gün sonra gidecektim. Derslerinden geri kalırsın diyenler vardı iyi ki gitmişim şimdi düşünüyorumda hem askerliği yaptım hemde geldim sınavları geçtim, hemde bedavaya gittim resmen. bu boş boğazları dinlesem belki hala gitmemiş ayağıma pranga etmiştim.
Aynı boşboğazlar BTC,ETH ile de uğraşırken neler dediler, 110.000 TL para kazandım 30.000 TL ile. Araba, Eve eşya, son model tablet, telefon, bilgisayar neler aldım. Şimdi kazandığım paradan 20.000 Bıraktım içerde yani kaybetmem için yaklaşık 6-7 kere kasayı sıfırlamam gerek ama hala oynama kaybedersin diyorlar. İnanılmaz.
Dolar 6 TL iken durdurulamayacağını öngörüp evin oturma grubu, yemek masası, gardrop, tv vb eşyalarını aldım bi kısmı taksitli bi kısmı nakit. Dediler ki dolar düşecek ucuzlayacak enayi misin sen ? şimdi benim 6000 e aldığım dyson süpürgeyi 13.000 e alsam mı daha da artar mı diye düşünüyorlar.
Özel üniversitede okuyorum pandemi esnasında dediler ki okulu dondur bişey olmaz yüzyüze açılınca gidersin uzaktan eğitimde verim alamazsın. bu kıt kafalara göre 2 yıl bekleyecektim uysam. Ben girdiğimde 28.000 TL olan okul şu an 110.000 TL ?
Akrabanızı seçemiyorsunuz ama eleyebiliyorsunuz arkadaşlar.
Milletin lafına göre hiç bir zaman iş yapmadım. Hep kendi tercihlerime göre iş yaptım. Hiç bir zamanda pişman olmadım.
Kafanızın dikine gidin bu yaşlıların bi boktan anladığı yok.