Hocam bence hiçbir şey yazma direkt irtibatı kes. Bazen insanlara bir şey anlatamazsınız. Kırılan vazoyu tekrar onarmaya çalışmak olmuyor. Ben zamanında birisi için çok uğraştım, olmadı. Bende sizin gibi ince eleyip sık dokurdum ama öyle yapmamak lazım. Bazen bazı insanlar ince düşünceyi ve çözüm ortamını hak etmezler. Hatta bir açıklamayı bile.. Çok uzun açıklamalar yapıp kendimi ifade etmeyi denedim ama olmadı. Çok pişmanım. Bugünkü aklım olsa 1 dakikamı ayırıp cevap bile vermezdim. Bence sizde öyle yapın ve bu durumu düşünmeyi kesin. Yeniden hayata odaklanın. Farklı hobiler bulun. Düşünecek vaktiniz olmasın. Zaman her şeyin ilacı.. Bir noktadan sonra alışıp gidiyorsunuz. Umrunuzda olmuyor.
Bundan sonra hayatınıza dengeli ve ne istediğini bilen insanları almaya çalışın. Çünkü sağı solu belli olmayan insanlar her zaman yorucu ve yıpratıcıdır. Her şey gönlünce olsun hocam. İllaki son bir mesaj atacağım diyorsan "seni çok sevdim şöyle böyle" bu tarz muhabbetlere girmeyin. Alfa olun. Ama bana kalırsa böyle bir insan cevap duymayı bile hak etmiyor. Anında irtibatı kesmenizi öneriyorum. Her yerden de engelleyin.
Hayatta her şey gönlünüzce olur inşallah. Dertleşmek isterseniz PM atabilirsiniz.