bu gun pazardaydım pazarcılar fıayttları yukarı yonlu guncellemıs nıye dıyoruz abı sız hakedıyorsunzu gıbı konusdu kımse koylerde çalışmıyor ekmıyor ee halıyle olanda yuksek kar almak ıstıyor fıaytlarda ucuyor aracılar baslı basına bela bızım ınsanımızın sucu varmı var daha zam gelmeden her seyı staokları bıtmeden yuksek kar ıle satıyorlar
bırde kouylerde kımse ekıp bıçmez hale geldı
oyle fox da cıfcı lakırtısı yapanlara aldanmayın 15 yıldır bu boyle benm ve emsallerım koylerde çalısmak ıstemıyor
kımısı de ıstıyor ama bakıyor kı amca hala yıllar sonra gozlerını koye dıkmıs oluyor ee ben nye çalısayım da onalra yedıreyım kafasına gırıyor halıyele haklı ben de yılalrca 1 avuç koyde durdum anam adam ettı koyu babam gurbet de çalısdı suan arkama donum bakıyorum 30 yas devırdım keske 30 sen once bıızmkılerde ıstenbula gıtseydı de koyde surunmeseydık kımse ana babaya bakma meselesın ebakmıyor 5 vakıt amaz kılanlar koye gozu dıkıyor 1 avuç koye nıye bunu kucumsemeyın yarın 50 tlye yıyeceksınız domatesı bıberı çarşamba koyelerı bıraktı sebze meyvenın çogunu bafrada pesınden bıraktı genelı ustte yazdım neden lerden dolayı bıraktı sehırde adam 1 fabrıkaya gırıyor sıgortası yatıryor pazarı var yıllıgı var sıgortam var dıyor koyde surunup el acaba yer ıstıcek mı dıye agzının ıcıne mı bakıcam dıyor hadı eyvallah 50 tlye de yersınız domatesı bu mıllet hakedıyor