caangoktuurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, öncelikle Veteriner Hekim değilim ancak uzun süredir kedilerimle yaşıyorum ve bu nedenle bir kaç önerim olacak. Halsizliğin pek çok nedeni olabilir. İÇ-DIŞ parazit tarihleri gelmiş olabilir? Dışarıdaki kedilerle temas ettiler ise mikrop kapmış olabilirler? Sürekli betona yatıyorlar ise üşütmüş olabilirler?

Kedilerinizin tuvalete çıkma sıklığını ve tuvaletini kontrol etmenizi öneriyorum. Çünkü evcil hayvanlarımızda ki çoğu hastalık tuvaletten anlaşılabiliyor. Düşme ihtimali ile ilgili olarak da gerçekten düştüler ise travma yaşıyor olabilirler. Kedimin bir tanesi 7 ay önce balkondan düştü hala topallıyor. Röntgende bir şey çıkmıyor ama ayağını çoğu zaman kullanmıyor. Yani yanlış bilinen aksine evcil hayvanlarımız çok duygusal ve kolay travma yaşayabiliyor. Atlatması da biraz sürebiliyor.

ÖNEMİ!: Lütfen bir Veteriner Hekime danışın, ciddi bir rahatsızlığı varsa ilerlemeden tedavi edilebilir. Yarın tedavi edilemez bir düzeye gelmeden önlemimizi alalım. Ödeme için çoğu Veteriner Hekim yardımcı oluyor, sık götürdüğünüz bir yere giderseniz anlayış göstereceklerdir.

Geçmiş olsun dileklerimle, selamlar.
Çok teşekkür ederim hocam söylediklerini dikkatle okudum sağolasın