Artan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1 yıldır monster kullanıyorum bende aynı işlemler için ama mac almadığıma çok pişman oldum. Performans konusunda monster ne kadar iyiyse malzeme kalitesinde o kadar kötü diyebilirim. Ve eksi olarak pil süresini diyebilirim şarja bağlı olarak kullanmanız gerekiyor genellikte. Eğer bütçeniz bir şekilde m1 macbook air'e yeterse tavsiyem o olur. Ha o kadar bütçem olmaz diyorsanda monster tercih etmemeni öneririm.
mertbulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eğer macbook alma düşünceniz varsa, siz veya çevrenizde öğrenci bi arkadaş bulursanız 16.599 TL'ye alabiliyorsunuz. Bütçenizin çok az miktar üstü ama düşünürseniz diye önermek istedim. LİNK
Jointone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pro...m_action=click

Hocam kullanacaginiz peogramlar adına sizin için en önemli etken grafik kartı olmalı. Gostermis olduğunuz monster cihazin grafik kartı standart bir grafik kartı. Linkini koymuş olduğum ürünü değerlendirebilirsiniz.
Tüm önerileri dikkate alacağım lakin dediğim gibi bütçe daha üste çıkmıyor Gönlüm Macbook'tan yana. Hali hazırda kullandığım bilgisayarım bozulduğu için hani biraz bekleme gibi bir vaktim de yok açıkçası. Hani böyle 10 gün bir süre sabredebilme gibi bir lüksüm olsa dediğiniz gibi yapabilirdim. İş beklese de müşteri maalesef beklemiyor