Evet, bana birisi dediki fazla bilgi veriyorsun, senin bilgileri toparlayip satarlar dedi. belkide fazla acikliyorum.

Aslinda eskiden ingilizce makale yaziyordum, sonra degistirdim gigleri. yok isin hilesine girmemek lazim, hesabi direk kapatiyorlar. iyi bir ingilizce sart birde kendinin gercekten iyi oldugu konuda olmasi lazim. neyse bu kadar yeter.

Bence Turkiyede cok yetenekli insanlar var, yeterince pazarlayamiyoruz kendimizi.
Hocam istediğin kadar iyi ol. Eğer gigde sipariş ve yorum yoksa o gig zaten çok gerilerde çıkıyor aramalarda. O yüzden ilk siparişi almak çok zorlaşıyor. He ama çok isabetli bir niche konu bulursun o ayrı. Yazdığın bilgilerde çok da gizli bir bilgi yoktu bu arada. Verdiğim bilgileri toparlayıp satarlar korkusuyla bilgi vermekten kaçarsak bu sefer forumun ruhuna aykırı hareket etmiş oluruz bence. Bilgi paylaştıkça güzel. Siz "bilgilerini bilgilerine satarlar" diyene bence pek kulak asmayın. Yok ben herkese açık yazmam diyorsanız en azından PM atın ikimiz de bildiklerimizi paylaşalım birbirimizle. Zaten ******'da bir avuç Türk var en azından güçlerimizi birleştiririz yeri geldiğinde. Bak Pakistanlı ve Hintliler hep güç birliği yapıp bu tür freelance sitelerini işgal ediyorlar. Mayıs 2022'de ******'a katılıp onlarlca sipariş ve 5 yıldız alanlar var. Hep birbirlerini destekleyerek elde ediyorlar bu etkiyi. Ama biz Türkler nedense hep birbirimize köstek çabası içindeyiz bu çok üzücü.