Herkese merhaba, @saitaksungur; hocam bayram hediye olarak VDS hediye etti. Bende Ubuntu kurup optimize edilmiş Nginx kurup test siteler oluşturabileceğiniz bir sistem kurdum.
Test site tam olarak nedir? Siteniz üzerinde yapacağınız değişiklikleri test sunucusunda deneyebilir veya bu işlere yeni başladıysanız sürekli yap boz tarzında öğrenmek için bir şeyler yapmak istiyorsanız tam size göre.
Alan adına gerek yok sadece bana bir sözcük söyleyin örnek: ''yenisite''
Ne gerekiyor? Sadece test sitesi ne ile başlamalı bana söylüyorsunuz ve sizin yerinize istediğiniz CMS sistemini kurup teslim ediyorum. Bana sadece bir kelime iletmeniz yeterli. Yada varsa boşta domaininiz DNS ayarlarını yapıp bu sunuyu kullanmanızı sağlayabilirim.
Kaç adet site oluşturabilirim? Konuya yazan ilk 10 kişi için kişi başına 1 site. Tabi herhangi bir hazırlama sitesi eklentisi kullanarak mevcut veri tabanı ve dosyaların üzerine birden fazla site açabilirsiniz size kalmış.
Hangi CMS sistemlerini kurabilirsin? WordPress, Mautic, Moodle, Joomla, Prestashop
Hazırlama sitelerinin dosyalarına ve veri tabanına girebilecek miyim? Evet girebilirsiniz.
Bonus: Hazırlama sitesine tek tıklama ile sıfırlama ayarını yapacağım. Yani siteyi sıfırlama ile uğraşmayacaksınız.
Uyarı!: Lütfen ihtiyacı olanlar alsın ve dosya yedekleme tarzı olaylara kesinlikle girmesin.